Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ευχάριστα τα νέα από το Μακάρειο νοσοκομείο για τα δυο αγγελούδια
Ευχάριστα τα νέα από το Μακάρειο νοσοκομείο για τα δυο αγγελούδια

Ευχάριστα τα νέα από το Μακάρειο νοσοκομείο για τα δυο αγγελούδια

Θετικά είναι τα νεότερα για την κατάσταση των βρεφών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο.

Ο λόγος για το τριών μηνών αγοράκι και το 20 μηνών κοριτσάκι.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση, που είναι και επιβεβαιωμένο κρούσμα, όλα κυλούν ομαλά. Το πρωί της Πέμπτης (26/03) ο Δρ Αβραάμ Ηλία, διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Μακαρείου, είχε αναφέρει πως είναι απύρετο, παρουσιάζει βελτιωμένη γενική κατάσταση και έχει καλή όρεξη.

Την ίδια εικόνα παρουσίαζε και μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, καθώς ο Δρ Μάριος Λοΐζου, Επιστημονικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ, στην καθιερωμένη ενημέρωση του κοινού (18:00) είχε αναφέρει ότι το τριών μηνών βρέφος νοσηλεύεται προληπτικά και είναι σε καλή γενική κατάσταση.

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στο εν λόγω ιδιωτικό νοσηλευτήριο το βράδυ της Τρίτης (24/03), καθώς παρουσίαζε συμπτώματα και είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ την Τετάρτη (25/03) επιβεβαιώθηκε πως είχε προσβληθεί.

Ακόμη πιο ευχάριστα είναι τα νεότερα για το 20 μηνών κοριτσάκι που μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας το βράδυ της Τετάρτης (25/03). Όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα δείγματα που λήφθηκαν από το κοριτσάκι είναι αρνητικά. Να σημειωθεί πως είχε πυρετό και αναπνευστική δυσχέρεια.

Πηγή: themaonline

Send this to a friend