Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Θανατηφόρο τροχαίο: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο άτυχος 37χρονος
Θανατηφόρο τροχαίο: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο άτυχος 37χρονος

Θανατηφόρο τροχαίο: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο άτυχος 37χρονος

Μοιραία αποδείχθηκε η πρώτη νύχτα εφαρμογής του διατάγματος απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας για τον 37χρονο Ματθαίο Μπισιάρα, από το Αυγόρου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.30μ.μ., όταν ο άτυχος Μπισιάρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το Λιοπέτρι. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 37χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο οδηγός φαίνεται πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Τον Μπισιάρα αναζήτησαν μετά από λίγη ώρα οι οικείοι του, οι οποίοι εντόπισαν το αυτοκίνητό του έπειτα από τρεις ώρες μετά το δυστύχημα. Κάλεσαν ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Φαίνεται πως η μειωμένη κίνηση στους δρόμους λόγω της απαγόρευσης της άσκοπης μετακίνησης στάθηκε μοιραία για τον 37χρονο, αφού καθυστέρησε αρκετά ο εντοπισμός και η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23803019.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend