Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Παραλίγο φονικό στη Λάρνακα
Παραλίγο φονικό στη Λάρνακα

Παραλίγο φονικό στη Λάρνακα

Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους με πυροβολισμούς και παραλίγο να συνέβαινε φονικό στη Λάρνακα…

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, «φόρεσαν» χειροπέδες σε 23χρονο, έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία 18χρονου, κάτοικου Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο συλληφθείς έριξε εναντίον του αριθμό πυροβολισμών με κυνηγετικό όπλο.

Προηγουμένως ο παραπονούμενος είχε μεταβεί στο σπίτι του 23χρονου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, με σκοπό να επιλύσουν κάποιες διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 18χρονου, με την είσοδό του στο σπίτι του 23χρονου, ο τελευταίος άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο κι έριξε μπροστά του έναν πυροβολισμό στο έδαφος. Αμέσως μετά ο 18χρονος και οι δύο νεαροί που τον συνόδευαν τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 23χρονος έριξε ακόμα έναν πυροβολισμό, προς άγνωστη κατεύθυνση, με αριθμό σφαιριδίων να πλήττει αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου, απ’ όπου κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και αριθμός φυσιγγίων.

Εντοπίστηκε, επίσης, και το αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του πατέρα του 23χρονου, το οποίο έφερε ζημιές από τα σφαιρίδια του κυνηγετικού όπλου. Ο 23χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετέβη για περίθαλψη, αφού έφερε μώλωπες στο πρόσωπο κι εκδορές στο γόνατο. Αφού έτυχε τον πρώτων βοηθειών συνελήφθη.

Ανακρινόμενος, ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τα τρία πρόσωπα που τον επισκέφθηκαν στην οικία του, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να ρίξει τους πυροβολισμούς για εκφοβισμό.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

 

Send this to a friend