Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά
Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά

Ανακοίνωση του Δημάρχου Αθηένου κ. Κυριάκου Καρεκλά

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, συγχαίρει θερμά τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (Ε.Ν.Α.) για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και τις επιτυχίες της, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στον ημιτελικό Κυπέλου με τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης των Λατσιών και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στον τελικό Κυπέλου με τη γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης της Αραδίππου, με τις οποίες κατέκτησε το Παγκύπριο Κύπελο γυναικών στη χειροσφαίριση.

Ο Δήμαρχος αναφέρει ότι η μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Αθηένου έγινε κατορθωτή λόγω της σοβαρής δουλειάς που επιτελείται στην ομάδα και της πίστης και της μεγάλης προσπάθειας των παικτριών, που σπαταλώντας από τον ελεύθερό τους χρόνο και πολλές φορές στερούμενες την οικογενειακή θαλπωρή, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις και στους αγώνες για επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννο Ιωάννου για τη δουλειά που επιτελεί, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις παίκτριες και τους επιλύει όλα τα παρουσιαζόμενα προβλήματα.

Ο Δήμος Αθηένου και ο ίδιος προσωπικά αναφέρει θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουν με όλους τους δυνατούς τρόπους, για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Send this to a friend