Home ΛΑΡΝΑΚΑ H Άντρια Πέτρου από τη Λάρνακα μας συστήνει το «Brunching Collection»
H Άντρια Πέτρου από τη Λάρνακα μας συστήνει το «Brunching Collection»

H Άντρια Πέτρου από τη Λάρνακα μας συστήνει το «Brunching Collection»

Είναι από τη Λάρνακα, έζησε στο Λονδίνο αρκετά χρόνια και τώρα επέστρεψε μαζί με μια συλλογή που θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου. Η Άντρια Πέτρου δημιουργεί δικά τις illustrations σε σε unisex κομμάτια όπως denim jackets,  φούτερ, τσάντες και τζινς μέσω του δικού της brand «Brunching Collection».  

Πες μας λίγα λόγια για’ σενα και την σχέση σου με τον χώρο της μόδας.

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι σχεδιάστρια μόδας. Είμαι μία γραφίστρια η οποία χρησιμοποιεί για παράδειγμα ένα απλό σακάκι απεικονίζοντας πάνω σε αυτό τα σχέδια μου. Όμως αγαπώ και θαυμάζω την βιομηχανία της μόδας και νιώθω τυχερή που ασχολούμαι με αυτή. Επίσης, θαυμάζω τους ανθρώπους με ιδιαίτερο style και όλους όσους χρησιμοποιούν την μόδα ως έκφραση του εαυτού τους. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνομαι και χρησιμοποιώ την μόδα, ως έκφραση του ίδιου μου του εαυτού.

Ας μιλήσουμε τώρα για το concept. Τι ακριβώς κάνεις;

Ως γραφίστρια δημιούργησα την δική μου σειρά ρούχων, αυτή του BRUNCHING. Στην σειρά μου πρωταγωνιστούν 4 γυναίκες. Η κάθε μία εκπροσωπεί από ένα υλικό του brunching όπως το μπέικον, τα αυγά, τα κρουασάν και το αβοκάντο. Αυτά τα υλικά καλύπτουν τα στήθη της κάθε φιγούρας. Αρχικά ξεκίνησα τα σχέδια μου πάνω σε denim και δερμάτινα σακάκια χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα. Στην συνέχεια μετέφερα τα σχέδια μου και σε unisex κομμάτια όπως φούτερ, τσάντες και τζινς.

Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

Η ιδέα του BRUNCHING γεννήθηκε μία μέρα καθώς περπατούσα στην Αγγλία. Ως illustrator μου αρέσει να ζωγραφίζω το γυναικείο σώμα γυμνό καθώς και να ανακαλύπτω καινούρια μέρη για brunch ανά τον κόσμο. Επομένως, σκέφτηκα γιατί να μην συνδυάσω αυτά τα δύο πράγματα που τόσο αγαπώ;

Ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από τα designs;

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σκέψη πίσω από τα σχέδια μου. Θέλω οι πελάτες μου μέσω της φαντασίας τους να δίνουν το δικό τους νόημα στα σχέδια μου. Επιχειρώ τα σχέδια μου να είναι «πικάντικα» με αρκετή δόση χιούμορ. Θέλω ο κόσμος να τα βλέπει και να χαμογελάει!

Θέλεις να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα μέσα από τα ρούχα σου;

Τα σχέδια μου απεικονίζουν δυνατές, ατρόμητες και ζουμερές γυναίκες. Γυναίκες που δεν φοβούνται να προβάλλουν την αισθησιακή πλευρά του εαυτού τους! Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να εκφράζει αυτό που είναι και αυτό που νιώθει χωρίς να τον απασχολεί αν αυτό είναι αποδεκτό από τον περίγυρο. Αυτή μου η στάση αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Επίσης, με αυτά μου τα σχέδια θέλω να τονίσω πως στη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα σοβαροί. Και μία μικρή, παιχνιδιάρικη δόση τρέλας είναι απαραίτητη.

Ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσεις ένα «Brunching item»;

Οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε κομμάτι υπάρχει στην σελίδα μας στο instagram στέλνοντας μήνυμα ή και μέσω email. Επίσης, ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να μας φέρει το δικό του ρούχο (π.χ ένα τζιν) και αφού διαλέξει μία από τις κοπέλες μας εμείς απλά θα αποτυπώσουμε με βάση την δική του χρωματική παλέτα το σχέδιο στο ρούχο. Το κάθε κομμάτι που δημιουργούμε με αυτό τον τρόπο είναι μοναδικό. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν εξίσου μοναδικοί απλά φορώντας τα δικά μας σχέδια.

Που μπορεί να τα βρει ο κόσμος;

Προς το παρόν μπορείτε να μας βρείτε μόνο στο instagram στην σελίδα brunching.collection. Ένα από τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να συμμετάσχουμε σε διάφορα events σε όλη την Κύπρο έτσι ώστε ο κόσμος να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο τα σχέδια μας όσο και μένα αυτοπροσώπως. Πρόσφατα είχαμε το πρώτο μας pop up event στο Nom στην Λευκωσία. Τους ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία! Τα ρούχα μου ζωντάνεψαν και ο κόσμος μπορούσε να συνδυάσει νόστιμα brunch πιάτα φορώντας τις δικές μου δημιουργίες! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και άλλες συνεργασίες τέτοιας μορφής έτσι ώστε ο κόσμος όχι μόνο να δει από κοντά αλλά και να δοκιμάσει τα custom made σακάκια μας χτίζοντας με αυτό τον τρόπο μία σχέση μεταξύ πελάτη και δημιουργού. Ευελπιστούμε στο μέλλον να δημιουργήσουμε μία διαδικτυακή σελίδα ούτως ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να βλέπουν της διαθεσιμότητα καθώς και την τιμή των ρούχων. Όσο για τις τιμές μας, προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου στόχος μέσα από αυτό το εγχείρημα;

Υπάρχει ένας μεγαλύτερος στόχος πίσω από την όλη δημιουργία του BRUNCHING. Είναι ένα μεγάλο μου όνειρο το οποίο προσπαθώ να υλοποιήσω επομένως και θα προτιμούσα να μην μιλήσω ακόμη για αυτό. Υπάρχει ένα ρητό που λέει « Μην πεις στον κόσμο τα σχέδια σου. Δείξε τους το αποτέλεσμα των σχεδίων σου!»

Πως βλέπεις την Άντρια τα επόμενα 10 χρόνια;

Προσπάθησα να απαντήσω αυτή την ερώτηση πάρα πολλές φορές. Πιστεύω πως είναι μία από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που μπορεί ο άνθρωπος να θέσει στον ίδιο του τον εαυτό. Σε 10 χρόνια από τώρα βλέπω τον εαυτό μου σίγουρα πιο ώριμο, γεμάτο εμπειρίες, γνώσεις και πολλές αναμνήσεις. Στοχεύω να αναπτυχθώ πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν σχεδιάστρια. Ευελπιστώ μία μέρα να είμαι εγώ το αφεντικό του εαυτού μου και να δημιουργώ σχέδια που θα κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει προσφέροντας έτσι στην κοινωνία με τον δικό μου τρόπο.

Send this to a friend