Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το πλάνο Τιμούρ και οι σκέψεις για πάγκο σε Κατσαράβα και Ντούρις
Το πλάνο Τιμούρ και οι σκέψεις για πάγκο σε Κατσαράβα και Ντούρις

Το πλάνο Τιμούρ και οι σκέψεις για πάγκο σε Κατσαράβα και Ντούρις

Να κάνει δικό της το Βαρωσιώτικο ντέρμπι θέλει η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα και με όπλο την έδρα της θέλει να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και την ήττα με τον Ολυμπιακό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει στη διάθεση του τον Μαργκάσα, ενώ εκτός ίσως μείνει και ο Εγγλέζου. Απ’ εκεί και πέρα ο τεχνικός της Ανόρθωσης έκανε διάφορες δοκιμές στις προπονήσεις.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι θα παίξει η Ανόρθωση με 4-2-3-1 και ο Κετσπάγια κάνει σοβαρές σκέψεις να αφήσει στον πάγκο και Κατσαράβα και Ντούρις για να παίξει στην κορυφή ο Χριστοφή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Νταουσβίλι και Αρτυματάς και επιτελικός μέσος ο Ράγιος,

Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Καλτσάς, αριστερά ο Μανθάτης ίσως έχει μικρό προβάδισμα από τον Οκριασβίλι που ήταν εκτός τον τελευταίο καιρό και ο Χριστοφή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στην κορυφή. Κάτι που σημαίνει ότι ο Κετσπάγια δεν θα έχει ούτε Ντούρις, ούτε Κατσαράβα βασικούς.

Send this to a friend