Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Πανίκος Ξιούρουπας: Το πρόβλημα του γιου του που τον λύγισε – Πώς στάθηκε στα πόδια του και o εθελοντισμός
Πανίκος Ξιούρουπας: Το πρόβλημα του γιου του που τον λύγισε – Πώς στάθηκε στα πόδια του και o εθελοντισμός

Πανίκος Ξιούρουπας: Το πρόβλημα του γιου του που τον λύγισε – Πώς στάθηκε στα πόδια του και o εθελοντισμός

Στην εκπομπή του OMEGA ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ήταν φιλοξενούμενος ο θρύλος του Κυπριακού Ποδοσφαίρου Πανίκος Ξιούρουπας, σε μία κουβέντα που δεν έμεινε μόνο στα της λαμπρής του ποδοσφαιρικής καριέρας.

Ο Ξιούρουπας μίλησε για τα  πρώτα χρόνια στην πορεία του από την Αραδίπου, την ΟΜΟΝΟΙΑ την ΑΕΚ και στην Ανόρθωση όπου και έκλεισε την καριέρα του.  «Στο ποδόσφαιρο ζεις ανεπανάληπτες στιγμές», είπε για να θυμηθεί πως όταν ήρθε στη Λευκωσία στα 17 του από το χωριό κατάφερε όπως είπε, έπρεπε  να προστατέψει τον εαυτό του από τα κακώς έχοντα του ποδοσφαίρου και τους άσπονδους όπως είπε φίλους.

Ο Πανίκος Ξιούρουπας  μίλησε και για την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια το 2003. Είχε προετοιμάσει τον εαυτό ότι έπρεπε να μπει τέρμα, επισήμανε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε μέχρι σήμερα αποφεύγει να παίζει ποδόσφαιρο σαν παλαίμαχος για να κρατήσει τις αναμνήσεις που είχε.

Το πρόβλημα υγείας του γιου του και ο εθελοντισμός

Ο Πανίκος Ξιούρουπας άνοιξε και την καρδιά του για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του,  λέγοντάς πως όλη αυτή η εμπειρία ήταν και ο λόγος που αφιερώνει τόσο  πολύ χρόνο πλέον στον εθελοντισμό.

«Ο κάθε ένας πρέπει να έχει δύναμη ψυχής για να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα» είπε.

Αποκορύφωμα αυτής της προσφοράς είναι η παρουσία του στην προεδρία του εθελοντικού οργανισμού «Ηλιαχτίδα Ζωής» για την δράση της οποίας μίλησε στην εκπομπή.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πανίκου Ξιουρουπα:

Πηγή: omegalive

 

Send this to a friend