Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι για να συναντήσει τα παιδιά που έχασε στο “Helios”
“Έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι για να συναντήσει τα παιδιά που έχασε στο “Helios”

“Έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι για να συναντήσει τα παιδιά που έχασε στο “Helios”

Έφυγε” για το μακρινό ταξίδι, για να συναντήσει την οικογένεια που τόσο άδικα έχασε στην αεροπορική τραγωδία του “Ήλιος”, σε ηλικία 77 ετών η Ελλάδα Αντωνίου από το Παραλίμνι.

14 Αυγούστου 2005 “έχασε” το γιο, τη νύφη και τα δύο της εγγονάκια. Ο θάνατός τους ήταν για εκείνη ένα αβάστακτο φορτίο, η ζωή της τελείωσε ουσιαστικά από εκείνη την ημέρα… Και κάπως έτσι, μετά τη ψυχή της μαράζωσε και το κορμί της και δύο χρόνια μετά, παρέλυσε εγκεφαλικά και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι. Τώρα, 15 χρόνια μετά, θα ανταμώσουν ξανά…

“Η κυρία Ελλάδα είναι ένα δυναμικό, πολύ δυναμικό άτομο, κανένας δεν πίστεψε ακόμα ως τώρα ότι η κατάσταση της είναι έτσι, τα ξέχασε όλα, τα πάντα, και τον ίδιο τον εαυτό της”, είπε μιλώντας για τη σύζυγό του ο κύριος Χρίστος, στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της εκπομπής “24 ώρες”, σε αφιέρωμα για την αεροπορική τραγωδία.

Η κυρία Ελλάδα όμως έφυγε αδικαίωτη… Η πληγή της δεν έκλεισε ποτέ… Ήθελε δικαίωση για το θάνατο των πολυαγαπημένων της…

“Αθώωσαν τους δολοφόνους. Αν εδικάζαν έστω κι έναν η γυναίκα μου θα μπορούσε να το πάρει διαφορετικά, ενώ έτσι δεν ένιωσε μια δύναμη, να της πει ότι εντάξει, έγινε το ατύχημα αλλά πήγαν φυλακή εκείνοι που το έκαναν.”

Στο Παραλίμνι, οι δύο τους ήταν μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα… Ο κ. Χρίστος την φρόντιζε τα τελευταία 13 χρόνια. Κάθε απόγευμα μάλιστα την έβγαζε βόλτα, με την ελπίδα να αλλάξει η ψυχολογία της…

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 3 το απόγευμα, στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 14:30.

Πηγή: AlphaNews

Send this to a friend