Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Χειροπέδες σε 39χρονο-Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια
Χειροπέδες σε 39χρονο-Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια

Χειροπέδες σε 39χρονο-Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και χωρίς άδεια

Άνδρας ηλικίας 39 ετών, κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια ναρκωτικών, χωρίς άδεια, ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος άνεργος, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.
Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή ανέκοψαν το αυτοκίνητο του 39χρονου και σε έλεγχο που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε άδεια οδηγού, το όχημα δεν είχε ασφαλιστική κάλυψη και ήταν χωρίς άδεια κυκλοφορίας αφού ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.
Οι αστυνομικοί διενήργησαν στον 39χρονο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένα «καλαμάκι» που περιείχε  0.2 γραμμάρια μεταμφεταμίνης.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στα γραφεία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών όπου αφού παραδέχθηκε τα εναντίον του αδικήματα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.
Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Send this to a friend