Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αποκαλύπτονται σήμερα τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα Μασιά και Κωνσταντίνου
Αποκαλύπτονται σήμερα τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα Μασιά και Κωνσταντίνου

Αποκαλύπτονται σήμερα τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα Μασιά και Κωνσταντίνου

Σήμερα αναμένεται να παραλάβουν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου-Αγίας Νάπας. Δεδομένα που αξιολογούνται ως σημαντικά και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε άλλα πρόσωπα.

Στο μεταξύ η ανακριτική ομάδα που χειρίζεται την υπόθεση, συνεχίζει ενισχυμένη τη διερεύνηση, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία που φτάνουν τις τελευταίες μέρες ενώπιον των αρχών.

Με καταρτισμένες λίστες στις οποίες αναγράφονται τα ονόματα δεκάδων προσώπων που θεωρείται ότι ενδεχομένως να κατέχουν στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στη διερεύνηση, οι ανακριτές μεταβαίνουν και σήμερα σε Λάρνακα και Αγία Νάπα για να λάβουν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές και άλλα πρόσωπα που αναγράφονται στο φύλο του επίμαχου αγώνα ή που ενδεχομένως να κατέχουν στοιχεία.

«Αυξημένη ροή πληροφοριών…». Στόχος η προσαγωγή της υπόθεσης για χειραγώγηση ενώπιον δικαιοσύνης (pics-video)
Σε Λάρνακα και Αγία Νάπα για καταθέσεις οι ανακριτές. Κλειστά στόματα Μασιάς-Κωνσταντίνου
Του έλεγαν «όχι»… επέμενε ο Μασιάς! Τα 10 χιλιάρικα… οι παίκτες που «πείραξαν» και η διαιτησία «παρωδία»
Μασιάς και Κωνσταντίνου που τελούν υπό 8ήμερη κράτηση στη βάση δικαστικού διατάγματος σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα, δεν έχουν πει λέξη ακόμα στους ανακριτές, που αναμένεται να τους περάσουν από ανάκριση πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Send this to a friend