Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φυλάκιση 40 ημερών στον οδηγό με πόδια
Φυλάκιση 40 ημερών στον οδηγό με πόδια

Φυλάκιση 40 ημερών στον οδηγό με πόδια

Ακριβά πλήρωσε την απερισκεψία του ο 43χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να οδηγήσει το όχημά του… με τα πόδια και παράλληλα να μεταδίδει ζωντανά το «επίτευγμά» του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον καταδίκασε σε 40 μέρες φυλάκιση και του στέρησε την άδεια οδήγησης για εννέα μήνες. Το αδίκημα της αλόγιστης, επικίνδυνης και απερίσκεπτης πράξης, το οποίο παραδέχθηκε ο 43χρονος, από τη Λεμεσό, διαπράχθηκε στις 24 περασμένου Οκτωβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου. Παράλληλα, το όχημα του κατηγορουμένου ταξίδευε χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Επιβάλλοντας την ποινή φυλάκισης, η δικαστής Δόνα Κωνσταντίνου τόνισε την σοβαρότητα των αδικημάτων, που διέπραξε ο κατηγορούμενος, σημειώνοντας πως για τέτοιες πράξεις οι μόνες ποινές που αρμόζουν είναι οι ποινές αποτρεπτικού χαρακτήρα.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη τις οικογενειακές και προσωπικές περιστάσεις του 43χρονου, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι ήταν λευκού ποινικού μητρώου και ότι είναι πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν και ότι συνδράμει οικονομικά στις σπουδές τους.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend