Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Μεγάλη χαρά και τεράστια χαμόγελα στην οικογένεια της Έλενας Ζαχαρία
Μεγάλη χαρά και τεράστια χαμόγελα στην οικογένεια της Έλενας Ζαχαρία

Μεγάλη χαρά και τεράστια χαμόγελα στην οικογένεια της Έλενας Ζαχαρία

Μεγάλη χαρά και τεράστια χαμόγελα στην οικογένεια της Έλενας Ζαχαρία. Από αύριο η ζωή τους αλλάζει εντελώς! Η οικογένεια όχι μόνο θα έχει πολύ σύντομα ένα καινούργιο σπίτι αλλά και καινούργιο οικιακό εξοπλισμό.

Σήμερα η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε την ιστορία της κυρίας Έλενας Ζαχαρία που ζει με τα 6 της παιδιά σε ένα σπίτι ερείπιο στον προσφυγικό συνοικισμό Αγίων Αναργύρων. Διαβάστε ΕΔΩΑμέσως μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας λειτουργός του Υπουργείου Εργασίας για να μας ενημερώσει ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου τακτοποίησε αμέσως το θέμα. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Υπουργός βοήθησε την οικογένεια και στο παρελθόν.

«Αυτό το βράδυ θα είναι πολύ διαφορετικό για την οικογένεια μου. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη!» αναφέρει η Έλενα και συνεχίσει: «Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου που με βοηθήσατε κυρία Αιμιλιανίδου και που όλο αυτό τον καιρό ήσασταν δίπλα μας. Σήμερα όμως μας δώσατε την μεγαλύτερη χαρά! Ξέρω ότι στεναχωριέστε πραγματικά με τον πόνο των ανθρώπων και πάντα είστε δίπλα τους. Μακάρι οι καρδιές όλων των ανθρώπων να είναι σαν τη δική σας, γεμάτη αγάπη και κατανόηση. Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Σας ευχαριστώ!»

Πηγή: Anti1

Send this to a friend