Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έπεσε η καινούργια πέργολα που βρίσκεται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αβδελλερού και το Κέντρο Νεότητας (Φώτο – Βίντεο)
Έπεσε η καινούργια  πέργολα που βρίσκεται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αβδελλερού και το Κέντρο Νεότητας (Φώτο – Βίντεο)

Έπεσε η καινούργια πέργολα που βρίσκεται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αβδελλερού και το Κέντρο Νεότητας (Φώτο – Βίντεο)

Της Ειρήνης Αντωνίου

Από θαύμα αποφεύχθηκε η πρόκληση οποιουδήποτε τραυματισμού όταν από άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο, έπεσε κυριολεκτικά πριν από λίγο, η καινούργια πέργολα που βρίσκεται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αβδελλερού και το Κέντρο Νεότητας του χωριού, από την οποία καθημερινά περνά αρκετός κόσμος και ιδιαίτερα μικρά παιδιά.

Όπως μας δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής, άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και αυτό που αντίκρισαν όταν βγήκαν έξω από τα σπίτια τους ήταν την πέργολα στο έδαφος. Η συγκεκριμένη πέργολα, σύμφωνα με τους κατοίκους, τοποθετήθηκε πριν ένα μήνα περίπου, ήταν ολοκαίνουργια και είναι αδικαιολόγητη η πτώση της, αφού σήμερα ειδικά δεν είχε ούτε αέρα, ούτε βροχές, που να δικαιολογούν το ατυχές περιστατικό.

Μάλιστα μας εξέφρασαν τις φοβίες τους, για την πρόκληση τραυματισμών, αφού καθημερινά περνούν μικρά παιδιά, να πάνε είτε στην παιδική χαρά, που βρίσκεται λίγο πιο κάτω, είτε σε κάποιο φροντιστήριο. Και ο λόγος που σήμερα ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά, είναι διότι δεν είχαν σχολείο, λόγω της μεγάλης γιορτής των ελληνικών γραμμάτων.

Επισκεφθήκαμε την περιοχή και διαπιστώσαμε τα όσα μας κατήγγειλαν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με κάποιο μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου, αφού δεν υπήρχε κανείς στο συγκεκριμένο χώρο, για να μας πει τι έγινε ακριβώς.

Send this to a friend