Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Κατά τη χθεσινή δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 43χρονος κατηγορούμενος που οδηγούσε την νταλίκα του με τα πόδια, άλλαξε απάντηση και παραδέχθηκε ενοχή και στις δύο κατηγορίες που αντιμετωπίζει, παρόλο που στην προηγούμενη δικάσιμο είχε αρνηθεί ενοχή.
Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε ότι στις 24 Οκτωβρίου του 2019, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, παρά την Κοφίνου, οδηγούσε αλόγιστα, επικίνδυνα και απερίσκεπτα, δηλαδή οδηγούσε το φορτηγό του με τη χρήση των ποδιών του, ενώ παράλληλα οδηγούσε το όχημά του χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.
Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έκθεση γεγονότων και επιβολή ποινής στις 6 ερχόμενου Φεβρουαρίου.

 

Διευκρινήσεις, μέσα από εμπειρογνωμοσύνη, ζήτησε το Κακουργιοδικείο Λάρνακας, όσον αφορά τον δείκτη νοημοσύνης του 21χρονου, από τους Αγ. Αναργύρους, προτού του επιβάλει ποινή, για την ανθρωποκτονία του γέροντα Γεώργιου (Κόκου) Μαυρομμάτη, που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2019. Πρόκειται για στοιχείο με καθοριστικότατο ρόλο στην επιμέτρηση της ποινής.
Κατά τη χθεσινή δικάσιμο, ο δικηγόρος υπεράσπισης, παρουσίασε στους δικαστές γραπτό κείμενο αγόρευσης, για μετριασμό της ποινής του πελάτη του. Ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος, παρόλο που είναι 21 χρόνων, εντούτοις η μαθησιακή του ικανότητα είναι ενός παιδιού… 7 χρόνων. Σε αυτό το σημείο προέκυψε διαφωνία του εκπροσώπου της κατηγορούσας αρχής, ως προς το νοητικό επίπεδο του κατηγορουμένου. Έπειτα από την διάσταση απόψεων που προέκυψε, ο πρόεδρος του κακουργιοδικείου διέταξε όπως παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει η ψυχίατρος, η οποία είχε εξετάσει τον κατηγορούμενο. Η κατάθεση θα δοθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας. Ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Σήμερα στις 4.00 το απόγευμα ο Δήμος Αραδίππου, θα πραγματοποιήσει τελετή ονοματοδοσίας δημοτικής οδού της Αραδίππου, εις ένδειξη μνήμης και τιμής του ήρωα Αντιστράτηγου Νικόλαου Κατούντα. Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος. Θα ακολουθήσει τρισάγιο .

Και τέλος σήμερα, αύριο και την Κυριακή στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, έχουμε την κωμωδία «Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ», σε σκηνοθεσία / διασκευή Λώρη Λοϊζίδη.
Κατάλληλο για άτομα άνω των 15 ετών.

Send this to a friend