Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νεκρή στην οικία της στην Σκαρίνου εντοπίστηκε γυναίκα
Νεκρή στην οικία της στην Σκαρίνου εντοπίστηκε γυναίκα

Νεκρή στην οικία της στην Σκαρίνου εντοπίστηκε γυναίκα

Πρόκειται για 72χρονη ιδιαίτερα γνωστή και συμπαθή στην εν λόγω κοινότητα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόσωπο που γνώριζε ότι διέμενε μόνη της, πήγε να την επισκεφτεί γύρω στις 13:00 (13/01), ωστόσο, βλέποντας την από το παράθυρο διαπίστωσε εξ όψεως πως δεν είχε ζωτικά σημεία και ειδοποίησε τον περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου.

Μετά από τις νενομισμένες διαδικασίες κι αφού χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για άνοιγμα της πόρτας της παλαιάς οικίας, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Όπως πληροφορούμαστε, η σορός είχε ακαμψία κάτι που σημαίνει πως το μοιραίο είχε επέλθει πριν από αρκετές ώρες.

Πηγή του ThemaOnline ανέφερε πως η 72χρονη ζούσε μόνη της στην Σκαρίνου κατ΄ επιλογήν. Παρόλο που είχε σπίτι στη Λάρνακα και ήταν ενημερωμένες οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας για την κατάστασή της, εντούτοις η ηλικιωμένη που είχε πνευματική διαύγεια προτιμούσε να διαμένει μόνη της στην κοινότητα της Σκαρίνου.

«Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και την γνώριζαν αρκετοί στην περιοχή, ενώ πολλοί γείτονες την είχαν έγνοια και της έπαιρναν ένα πιάτο φαγητό. Η ίδια προτιμούσε να ζει έτσι» μας ανέφερε η ίδια πηγή πληροφόρησης.

Πηγή: ThemaOnline

Send this to a friend