Home ΛΑΡΝΑΚΑ Με €1,3 εκατομμύρια ξαναφτιάχνουν τους δρόμους στη Λάρνακα
Με €1,3 εκατομμύρια ξαναφτιάχνουν τους δρόμους στη Λάρνακα

Με €1,3 εκατομμύρια ξαναφτιάχνουν τους δρόμους στη Λάρνακα

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η νέα φάση επαλείψεων δρόμων στη Λάρνακα. Πρόκειται για την τρίτη φάση επαλείψεων που γίνεται τα τελευταία χρόνια, από την μέρα ανάληψης των καθηκόντων του νυν δημοτικού συμβουλίου.

Οι εργασίες γίνονται μετά από αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης των δρόμων και ειδικά της κακής κατάστασης του οδοστρώματος.

Σημείο έναρξης των εργασιών της παρούσας φάσης είναι η οδός Πανδώρας παρά το νέο νοσοκομείο. Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε άλλες περιοχές της πόλης, όπως στη Δροσιά, στους Αγίου Αναργύρους, στον Πρόδρομο, κοντά στο γήπεδο του ΑΣΙΛ και στην τουρκοκυπριακή συνοικία. Το κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στο ένα εκατομμύριο, 300 χιλιάδες ευρώ, το οποίο εντάσσεται στον προϋπολογισμό του δήμου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο γίνονται επαλείψεις για επιδιόρθωση των λακκούβων που προκάλεσε η πολυομβρία στο οδόστρωμα αρκετών δρόμων, με αποτέλεσμα να προκαλούνται προβλήματα στη διακίνηση των πεζών και των αυτοκινήτων.

«Ο Δήμος Λάρνακας, παρά το πολύ ψηλό κόστος των ασφαλτοστρώσεων που απαιτείται για επαλείψεις σε όλη την πόλη, προχωρεί μεθοδικά και με πρόγραμμα, με σκοπό την απάμβλυνση των προβλημάτων που προκαλούνται», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend