Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φοιτητικός Διαγωνισμός Μάρκετινγκ για το «Καλύτερο Νέο Προϊόν 2020» στο Ρ.Α. College
Φοιτητικός Διαγωνισμός Μάρκετινγκ για το «Καλύτερο Νέο Προϊόν 2020»  στο Ρ.Α. College

Φοιτητικός Διαγωνισμός Μάρκετινγκ για το «Καλύτερο Νέο Προϊόν 2020» στο Ρ.Α. College

 

Την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρ.Α. College, ο καθιερωμένος, φοιτητικός διαγωνισμός Μάρκετινγκ για την ανάδειξη του «Καλύτερου νέου προϊόντος.» Ο διαγωνισμός ήταν μέρος της ομαδικής εργασίας του μαθήματος Marketing Principles and Concepts και απαιτούσε από τους φοιτητές να επιλέξουν ένα στοχευόμενο τμήμα καταναλωτών, να προσδιορίσουν τις ανάγκες, επιθυμίες ή απαιτήσεις του και να αναπτύξουν ένα προϊόν που θα ικανοποιεί το συγκεκριμένο τμήμα αγοράς. Επιπλέον, θα έπρεπε να προωθήσουν ανταγωνιστικά το νέο προϊόν τους στην αγορά. Οι ομάδες αξιολογήθηκαν με βάση την αποτελεσματικότητα των δεξιοτήτων τους στη στρατηγική του Μάρκετινγκ, παρουσίασης και προώθησης.

«Καλύτερο Νέο Προϊόν 2020» αναδείχθηκε το Nanny Express, μια εφαρμογή για υπηρεσία που απευθύνεται σε εργαζόμενους γονείς οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια με τη φύλαξη των  παιδιών τους, 1-15 χρόνων, καθώς και την καθοδήγηση σχολικών εργασιών στο σπίτι, όπως και την διοργάνωση παιδικών πάρτι για γενέθλια και βαφτίσεις . Η νικήτρια ομάδα δημιούργησε ένα πρωτότυπο διαφημιστικό κλιπ το οποίο τόνισε την ανακούφιση και ικανοποίηση που προσφέρει η  υπηρεσία  Nanny Express στους γονείς.

Στα μέλη της νικήτριας ομάδας, Ioana Oniga, Katarzyna Stekla, Magdalena Gonska και Mihaela Vrinceaunu, φοιτήτριες του Erasmus+, απονεμήθηκαν διπλώματα για τη στρατηγική και συλλογική τους εργασία.

 

Send this to a friend