Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Τρεις συμπατριώτες μας δώρισαν τα αυτοκίνητά τους σε συνανθρώπους μας με σοβαρά οικονομικά προβλήματα
Τρεις συμπατριώτες μας δώρισαν τα αυτοκίνητά τους σε συνανθρώπους μας με σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Τρεις συμπατριώτες μας δώρισαν τα αυτοκίνητά τους σε συνανθρώπους μας με σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Οι Κύπριοι ξέρουν καλά ότι…

Η προσφορά, ο εθελοντισμός και η αγάπη, αποτελούν ιδανικά και αξίες πέρα από τον εαυτό μας, γιατί μας κάνουν να βγαίνουμε για λίγο από τον δικό μας κόσμο και να σκεφτόμαστε τον διπλανό μας. Μας κάνουν να θέλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Και γιατί ξέρουμε ότι αποτελούν τη λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.

Η σελίδα στο facebook «Αγκαλιάζω με αγάπη»…

Χαρίζει πράγματα σε όποιον έχει ανάγκη. Πολλοί συμπατριώτες μας, καθημερινά, προσφέρουν εντελώς δωρεάν όλα όσα δεν χρειάζονται πια όπως: έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης σε άριστη κατάσταση. Ακόμα και τρόφιμα, βρεφικά είδη, δώρα και ότι άλλο φανταστεί κανείς σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Φέτος, τρεις συμπατριώτες μας δώρισαν ακόμα και αυτοκίνητα.

Στις 19 Δεκεμβρίου: Η υπεύθυνη της ομάδας, Μαρία Αντωνίου, είχε αναρτήσει:

«Στις 19 Δεκεμβρίου αργά το βράδυ, εθελόντρια φίλη της ομάδας έστειλε μήνυμα, όπου εξέφρασε την επιθυμία, να χαρίσει το αυτοκίνητό της σε οικογένεια που το έχει πραγματική ανάγκη. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, πως το αυτοκίνητο έχει ήδη παραδοθεί! Μετά την προχθεσινή ανάρτηση όπου χαρίζαμε και πάλι αυτοκίνητο κι αφού ήταν απίστευτα μεγάλη η ζήτηση, η κοπέλα διάλεξε ανάμεσα από τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους, την οικογένεια που κατά την κρίση της το είχε περισσότερο ανάγκη και σήμερα παρέδωσε τα κλειδιά!!!

Τιτάνιο μπράβο στην αγγελική αυτή ψυχή που χάρισε ένα τόσο μεγάλης αξίας δώρο! Καλοτάξιδο να ‘ναι το αυτοκίνητο ευχόμαστε και να μεταφέρει πάντα τόση αγάπη αντίστοιχη με αυτή που χαρίστηκε!!!»

Μια άλλη ανάρτηση που έγινε στις 27 Δεκεμβρίου του 2019 αναφέρει:

«Χαρίζεται αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση! Επιθυμία του ιδιοκτήτη να δοθεί σε πολυμελή οικογένεια με μικρά παιδιά! Οι ενδιαφερόμενοι θα ελεγχθούν μέσω ταυτότητας με τη συγκατάθεσή τους. Παρακαλώ πολύ να στείλουν μήνυμα στο «Αγκαλιάζω με αγάπη».

Να αναφέρουμε ότι συγκεκριμένος κύριος, δίνει για δεύτερη φορά αυτοκίνητο σε συνάνθρωπο μας που δεν έχει και το χρειάζεται.

Στις 3 Ιανουαρίου 2020 άλλη μια οικογένεια προσφέρει αυτοκίνητο…

«Η οικογένεια Ανδρέα και Ρέας Γεωργίου απο την Πάφο, ιδιοκτήτες της εταιρίας «ANDREAS GEORGIOU MOTORS LTD»,στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς επιθυμούν να χαρίσουν ένα αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση, σε πολυμελή οικογένεια με μικρά παιδιά της επαρχίας Πάφου.

Το αυτοκίνητο θα δοθεί σε πολυμελή οικογένεια χαμηλόμισθων η ανέργων ατόμων και αφορά μόνο την επαρχία Πάφου».

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια πραγματοποιεί συχνά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην επαρχία Πάφου και είναι η δεύτερη φορά που δωρίζει αυτοκίνητο.

Το «Αγκαλιάζω με αγάπη»…

Είναι ένα γκρουπ στο Facebook που κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του, αγκαλιάζει με αγάπη όσους έχουν ανάγκη. Η Μαρία Αντωνίου, η διαχειρίστρια του γκρουπ, το δημιούργησε τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέσα σε15 μήνες μετράει γύρω στα 20 000 μέλη.

Το «Αγκαλιάζω με αγάπη» προσφέρει αγάπη και βοήθεια στον κόσμο που έχει ανάγκη και που δεν έχει όλα όσα χρειάζεται στη ζωή του. «Είναι με μεγάλη χαρά που βοηθάμε συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η ομάδα μας δεν δέχεται χρήματα από τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει παρά μόνο υλικά αγαθά, τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα σε άτομα όλων των ηλικιών που τα χρειάζονται για να επιβιώσουν. Επίσης, έχουμε βοηθήσει συνανθρώπους μας να τελέσουν τον γάμο τους ή μικρά παιδιά να βαφτιστούν. Καθημερινά προσφέρουμε πρόγευμα, μεσημεριανό, βραδινό και γλυκά σε άπορες οικογένειες», μας δήλωσε η Μαρία Αντωνίου.


Πηγή: ant1.com.cy

Send this to a friend