Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ 12χρονη kickboxer έδειρε τον 26χρονο επίδοξο βιαστή της (βίντεο)
12χρονη kickboxer έδειρε τον 26χρονο επίδοξο βιαστή της (βίντεο)

12χρονη kickboxer έδειρε τον 26χρονο επίδοξο βιαστή της (βίντεο)

To περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο στο Πέραμα, με την 12χρονη να βγάζει νοκ άουτ τον δράστη της επίθεσης.

Ένα απίστευτο, αλλά απολύτως αληθινό περιστατικό έγινε το προηγούμενο Σάββατο στο Πέραμα, με πρωταγωνίστρια που 12χρονη που θεωρείται expert στις πολεμικές τέχνες…

Το κορίτσι λοιπόν είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της και επέστρεφε σπίτι, μόνο που σε αυτό βρισκόταν και ένας Αλγερινός, ο οποίος την έβαλε στο στόχαστρο.

Μόλις έφτασε στην στάση της και κατέβηκε, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ο οποίος είχε πάρει τηλέφωνο την μητέρα για να την παραλάβει από την είσοδο του σπιτιού.

Βλέπετε η απόσταση που έπρεπε να διανύσει δεν ήταν μεγάλη, καθώς δεν ξεπερνούσε τα 40 μέτρα. Ο 25χρονος, κατέβηκε μαζί της και την πήρε από πίσω…

Φτάνοντας στο  κατώφλι της εισόδου, την ώρα που η 12χρονη περίμενε την μητέρα της να κατέβει, ο δράστης της επιτέθηκε, την άρπαξε και προσπάθησε να την σύρει προς το μέρος του.

Δεν ήξερε όμως οτι γνώριζε Sanda (μοιάζει με το Kick Boxing) και έτσι, οι δύο μπουνιές και η μία κλωτσιά που του έριξε, τον έβγαλαν νοκ-άουτ και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε και η μητέρα της μικρής που όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει…

Ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγο αργότερα η ΕΛΑΣ τον έπιασε την ώρα που επιχειρούσε να μπει σε ένα άλλο λεωφορείο και όπως διαπιστώθηκε αποτελεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Ο προπονητής της Απόστολος Αποστολίδης μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι, «τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται η Ιωάννα μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερα απ’ όλες τις νίκες που έχει καταφέρει». Για να προσθέσει, «Παρόλο που τρόμαξε δεν έχασε την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού χειρονόμησε πάνω της και μπορεί ο καθένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευόμενο κορίτσι».

Πηγή: ant1.com.cy

Send this to a friend