Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Γεωργοκτηνοτρόφος – Η πρώτη εφημερίδα για τον Γεωργό και τον Κτηνοτρόφο της Κύπρου κυκλοφόρησε
Γεωργοκτηνοτρόφος – Η πρώτη εφημερίδα για τον Γεωργό και τον Κτηνοτρόφο της Κύπρου κυκλοφόρησε

Γεωργοκτηνοτρόφος – Η πρώτη εφημερίδα για τον Γεωργό και τον Κτηνοτρόφο της Κύπρου κυκλοφόρησε

Μια νέα διμηνιαία εφημερίδα μόλις έχει κάνει την εμφάνιση της, με θέματα αποκλειστικά για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία της Κύπρου. Το όνομα της «Ο Γεωργοκτηνοτρόφος». Ήδη κυκλοφόρησε και διανέμεται δωρεάν. Μην τη χάσετε. Εκτός από τους αναγνώστες – συνδρομητές που λαμβάνουν την εφημερίδα, μπορείτε να την βρείτε σε όλη τη Κύπρο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της, στόχος της εφημερίδας, είναι η καλύτερη και συνεπέστερη ενημέρωση και πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού, για όλα όσα συμβαίνουν στη γεωργοκτηνοτροφία της Κύπρου.

Επίσης μέσα από το Larnaka Online θα μπορείτε να μάθετε πρώτοι το περιεχόμενο του Γεωργοκτηνοτρόφου. Έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με την νέα εφημερίδα ειδική στήλη στην σελίδα μας στην οποία θα μπορείτε να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα αλλά και να ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για τα τελευταία νέα για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο τεύχος της εφημερίδας εδώ :

 

 

Send this to a friend