Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η εταιρεία Africanos Property Developers παραδίδει τρία ακόμα έργα της στην Λάρνακα
Η εταιρεία Africanos Property Developers παραδίδει τρία ακόμα έργα της στην Λάρνακα

Η εταιρεία Africanos Property Developers παραδίδει τρία ακόμα έργα της στην Λάρνακα

Η Εταιρεία Africanos Property Developers Ltd, λίγο πριν αποχαιρετήσει το έτος 2019 παρέδωσε τρία ακόμα απο τα έργα της στην πόλη της Λάρνακας.

Πριν λοιπόν υποδεχτεί το νέο έτος 2020 η Africanos Developers απέδειξε και πάλι την αξιοπιστία της απέναντι στο αγοραστικό κοινό ως ίσως η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης γής της πόλης, αφού για ακόμα μια φορά στάθηκε αντάξια στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι ιδιοκτήτες απέναντι στην Εταιρεία.

 

 

 

 

Οι νέοι ιδιοκτήτες δήλωναν πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από θέμα ποιότητας όσο και από θέμα άψογης εξυπηρέτησης.Η παράδοση έγινε με εντατικούς ρυθμούς αφού ανυπόμονοι οι ιδιοκτήτες ήταν χαρούμενοι που μπορούσαν να παραλάβουν το ακίνητο τους πολύ νωρίτερα απο την ημερομηνία που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Η Εταιρεία διαθέτει άλλα εννέα (9) έργα τα οποία είναι υπό ανέγερση και σχεδιασμό, τα τρία (3) αναμένετε να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του 2020 ενώ τα άλλα έξι (6) αφορούν τις χρονιές 2020-2021.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 85% των διαμερισμάτων που αφορούν την περίοδο 2020-2021 έχει ήδη πωληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Developers, η Εταιρεία προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 00357 24-828161, στέλνοντας email στο [email protected] ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com.

Πιο κάτω μερικά στυγμιότυπα απο κάποιες απο τις παραδόσεις που έγιναν προ ολίγων ημερών :

 

Send this to a friend