Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δύο υποθέσεις πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου διερευνά η Αστυνομία στην Λάρνακα, εναντίον δύο προσώπων, που είχαν μεταβεί χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να ταξιδέψουν σε χώρα του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθηκε μια 27χρονη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, καθώς και ένας άνδρας, για το αδίκημα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οι δύο ύποπτοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.

 

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα η ανοικτή Διαβούλευση του Δημάρχου Ανδρέα Βύρα με τους δημότες. Συγκεκριμένα έγινε ενημέρωση για το θέμα της μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας και τις εξελίξεις σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας.  Αναφορά έγινε επίσης και σε άλλα τρέχοντα θέματα. Στη συνέχεια το κοινό υπόβαλε εισηγήσεις, καθώς και ερωτήσεις, τα οποία κατεγράφησαν από Λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας και θα τύχουν ανάλογου χειρισμού.

 

Και τέλος ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας,  ενημερώνει  το κοινό ότι η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών, για το έτος 2019, λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2019. Παρακαλείται το κοινό όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια. Για τα δικαιώματα των προηγούμενων χρόνων, συνεχίζεται η εξόφληση με προσεπιβάρυνση 10% πάνω στην αρχική φορολογία.

Τα Δημοτικά Ταμεία θα δέχονται πληρωμές μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.

Επίσης, ως τελευταία ημερομηνία για υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες, έχει καθοριστεί η 13η Δεκεμβρίου 2019.

 

 

Send this to a friend