Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Γιατι είμαστε τόσο δημοφιλείς για το fish and chips μας;
Γιατι είμαστε τόσο δημοφιλείς για το fish and chips μας;

Γιατι είμαστε τόσο δημοφιλείς για το fish and chips μας;

Είμαστε το πιο δημοφιλείς Fish and Chips εστιατόριο και takeaway λόγω της ποιότητας των τροφίμων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι αν σας αρέσει το φρέσκο ψάρι θα αγαπήσετε το Fish Chick Island. Το εστιατόριο μας χρησιμοποιεί μόνο τον πιο ποιοτικό και φρέσκο μπακαλιάρο και γαύρο που προέρχονται από τα κρύα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού και αυτό δικαιολογεί την πολύ καλή του ποιότητα και γεύση, δηλαδή και υγιεινό και γευστικό.

Το φρέσκο ψάρι υψηλής ποιότητας μαγειρεύεται στην τελειότητα σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να μειώσει την λιπαρότητα και να κλειδώσει τη γεύση ενός 100% φυσικού προϊόντος στο γευστικό αυθεντικό τραγανό χρυσό παραδοσιακό fish and chips. Oι πατάτες που συνοδεύουμε το λαχταριστό μας ψάρι διαλέγονται από τις καλύτερες ντόπιες πατάτες της Κύπρου, τις οποίες προετοιμάζουμε καθημερινά και κόβουμε σε λωρίδες για να τις έχετε εσείς εγκαίρως στο γεύμα σας.

Είναι στόχος του εστιατορίου μας να χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά, με αποτέλεσμα να σερβίρουμε ένα από τα καλύτερα fish and chips στην περιοχή της Λάρνακας.

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα στο εστιατόριο μας μπορείτε να βρείτε και διαλεχτώ φρέσκο ψάρι καθημερινώς.

Σας περιμένουμε στην Ορόκλινη, στο Fishchick Island.

Send this to a friend