Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Emirates: μοναδικές τιμές σε καταπληκτικούς προορισμούς από τη Λάρνακα
Emirates: μοναδικές τιμές σε καταπληκτικούς προορισμούς από τη Λάρνακα

Emirates: μοναδικές τιμές σε καταπληκτικούς προορισμούς από τη Λάρνακα

Με τις χειμερινές διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών, η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. «Πετάξτε καλύτερα» με την Emirates και ταξιδέψτε σε καταπληκτικούς προορισμούς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας από €515.

Νιώστε τη ατμόσφαιρα του Ντουμπάι, της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ και που αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες και ταξιδιώτες. Κάντε μια βόλτα σε ένα από τα συναρπαστικά θεματικά πάρκα και ζήστε την περιπέτεια σε ένα από τα διάσημα θέρετρα. Οι σινεφίλ μπορούν να περιηγηθούν στα εκπληκτικά Χολυγουντιανά στούντιο και να ζήσουν για λίγο σαν κινηματογραφικοί αστέρες. Μπορείτε να πετάξετε για Ντουμπάι με ναύλους που ξεκινούν από €515 στην Οικονομική Θέση και €2.399 στη Διακεκριμένη Θέση.

Αν είστε λάτρεις της Αφρικής, με την Emirates μπορείτε να βρεθείτε στην πόλη του χρυσού, το Γιοχάνεσμπουργκ, με ναύλους που ξεκινούν από €899 στην Οικονομική Θέση και από €2.299 στη Διακεκριμένη Θέση, και να απολαύσετε τη ζωντάνια μιας ιδιαίτερης μητρόπολης, με φανταστική νυχτερινή ζωή.

Για τους ταξιδιώτες που λατρεύουν την Ασία, η Emirates προσφέρει εξαιρετικές τιμές σε μερικούς από τους πιο καταπληκτικούς προορισμούς. Ανακαλύψτε τις ομορφιές μιας σύγχρονης πόλης όπως η Σιγκαπούρη, με ναύλους που ξεκινούν από €869 στην Οικονομική Θέση, και ζήστε υπέροχες στιγμές σε μία από τις πιο εκπληκτικές χώρες του κόσμου. Απολαύστε το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης, τη συναρπαστική κουλτούρα και κουζίνα καθώς και τη νυχτερινή ζωή, ενώ μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τα εμπορικά κέντρα της πόλης. Θαυμάστε την αρχιτεκτονική του Marina Bay Sands Hotel, τους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης, τους Κήπους του Κόλπου και μοιραστείτε πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Οι ταξιδιώτες της Διακεκριμένης κατηγορίας μπορούν να επισκεφτούν το κόσμημα της Ασίας, την Μπανγκόκ, με ναύλους που ξεκινούν από €2.199 και να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει η πόλη. Από το Μεγάλο Παλάτι και τη Wat Pho, τον γνωστό ναό του ανακλινόμενου Βούδα, στους πολυσύχναστους και πολύχρωμους δρόμους, η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης έχει κάτι για όλους.

Η Emirates δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες της Διακεκριμένης Θέσης την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Κουάλα Λουμπούρ με €2.299 και να συνδυάσουν την εργασία με την ευχαρίστηση στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Επισκεφθείτε την πλατεία Merdeka και θαυμάστε τα όμορφα αποικιακά κτίρια του 19ου αιώνα ή τους διάσημους δίδυμους πύργους του Petronas, που αποτελούν τα υψηλότερα κτίρια του κόσμου.

Περιπλανηθείτε στην πόλη και εξοικειωθείτε με την πολιτιστική ποικιλομορφία όπως η Μαλαισιανή, η Κινέζικη και η Ινδική, περπατώντας προς το Χρυσό Τρίγωνο για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία. Επισκεφτείτε ένα από τα 50 μεγάλα εμπορικά κέντρα – συμπεριλαμβανομένων δύο από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, το Berjaya Times Square και το Mid Valley Megamall.

Αν πάλι ψάχνετε αφορμή για ηλιόλουστες διακοπές, τότε μπορείτε να μεταβείτε στο Μεξικό με την Emirates και με €1.169. Όταν η καλύτερη κουζίνα της χώρας συναντά τη μουσική και όταν η αρχαία ιστορία ανταμώνει με τις ρίζες του πολιτισμού, τότε γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στην Πόλη του Μεξικού. Κάντε μια γραφική βόλτα με το τρένο στο El Chepe και κατευθυνθείτε βορειοδυτικά προς την πολιτεία Chihuahua, όπου θα βρείτε το Copper Canyon και τα διάφορα μονοπάτια για τέλειες εκδρομές. Η επίσκεψη στο Chichen Itza θα σας οδηγήσει στο παρελθόν και στον πολιτισμό των αυτοκρατοριών των Μάγιας.

Οι επιβάτες των Emirates σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice με 4.500 κανάλια με τις πιο πρόσφατες ταινίες, μουσική και προγράμματα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν ποτά και πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία του προσωπικού του πολυπολιτισμικού θαλάμου επιβατών της Emirates.

Η προσφορά ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 25 Δεκεμβρίου 2019 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο από 10 Δεκεμβρίου έως 31 Oκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα emirates.com, το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο ή το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή:CheckIn

Send this to a friend