Έκανε το καλύτερο που μπορούσε στο “Μολινό”, με τη Σέφιλντ να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τη Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε για να “τελειώσει” το ματς και στο 64′ ήρθε η ισοφάριση. Το πάλεψε για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα Γουίλντερ, που συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Γουότφορντ (0-0), Γουέστ Χαμ (1-1), Τότεναμ (1-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-3), αλλά και οι νίκες επί των Μπέρνλι (3-0) και Άρσεναλ (1-0).

*Μετράει 8/10 Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

*Έρχεται από 7/13 NG στο πρωτάθλημα.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στην Άστον Βίλα, η Νιουκάστλ παρουσίασε ένα σοβαρό πρόσωπο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αξιοποίησε την έδρα της και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τους Πολίτες την προηγούμενη αγωνιστική. Σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μπρους, που έβγαλε αντίδραση και πήρε κάτι θετικό κόντρα σε μια ποιοτικότερη αντίπαλο. Παραμένει αήττητη στα 4/5 τελευταία ματς (2-2-1), μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα παίζει το τελευταίο διάστημα με περισσότερη διάθεση και μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα σκαρφάλωσε στη 14η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

*Έρχεται από 8/13 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

*G/G & Over 2.5 τα 3/4 τελευταία ματς.

Εκτίμηση: 12&3+ με απόδοση 2,42

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.