Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νέοι λαμπτήρες για τα Λεύκαρα
Νέοι λαμπτήρες για τα Λεύκαρα

Νέοι λαμπτήρες για τα Λεύκαρα

Νέοι λαμπτήρες οδικού φωτισμού, τύπου LED, εγκαταστάθηκαν στο Δήμο Πάνω Λευκάρων, οι οποίοι επιτυγχάνουν φιλικότερο ενεργειακό περιβάλλον κι εξοικονομούν ένα σεβαστό ποσό μηνιαίως από το δημοτικό ταμείο.

Η σχετική συμφωνία μεταξύ Δήμου Λευκάρων και Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, υπεγράφη πριν από μερικές μέρες και με γοργούς ρυθμούς ακολούθησε η αντικατάσταση ολόκληρου του παλιού οδικού φωτισμού του ορεινού θερέτρου με καινούργιους λαμπτήρες LED.

Ο δήμαρχος Σοφοκλής Σοφοκλέους δήλωσε ότι η εγκατάσταση των νέων λαμπτήρων, θα έχει ως αποτέλεσμα ο δήμος να εξοικονομεί μηνιαίως ένα ποσό γύρω στις δύο χιλιάδες ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα επιτυγχάνεται φιλικότερο ενεργειακό περιβάλλον στην γύρω περιοχή. «Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας και για την άμεση ανταπόκριση της ΑΗΚ στο αίτημά μας», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Π. Λευκάρων. Όπως είπε, πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους της δήμους της επαρχίας Λάρνακας για αντικατάσταση των λαμπτήρων οδικού φωτισμού.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend