Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Δυσκολίες στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου στη Λάρνακα
Δυσκολίες στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου στη Λάρνακα

Δυσκολίες στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου στη Λάρνακα

Στο ράφι των ανεξιχνίαστων εγκληματικών ενεργειών οδεύει, εκτός απροόπτου, ο φάκελος της υπόθεσης απόπειρας φόνου του Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρος, 38 χρόνων, από τη Λάρνακα, που διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (27/11).

Το παραλίγο θύμα δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς του ΤΑΕ Λάρνακας λόγω των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας των τραυμάτων που υπέστη από τις πέντε βολίδες που δέχθηκε. Προφορικά, ωστόσο, ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης πως δεν είδε τον δράστη που τον πυροβόλησε.

Όπως πληροφορούμαστε, ούτε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής όπου έγινε η απόπειρα φόνου δεν βοηθούν τους ανακριτές στην αναγνώριση του δράστη. Η Αστυνομία συνεχίζει την αξιολόγησή τους, ωστόσο λόγω του σκότους και του μη ικανοποιητικού φωτισμού που υπήρχε στην περιοχή, είναι πολύ δύσκολο ν’ αναγνωριστεί ξεκάθαρα το πρόσωπο που πυροβόλησε τον 38χρονο.

Η απόπειρα φόνου έγινε στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Μαύρος, στην οδό Δημοσθένους. Ο δράστης έριξε αριθμό πυροβολισμών εναντίον του Μαύρου, με επακόλουθο πέντε σφαίρες να τον πλήξουν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ευτυχώς για τον 38χρονο, οι βολίδες δεν τον έπληξαν σε ζωτικά όργανα.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend