Home ΛΑΡΝΑΚΑ Την Κυριακή πάμε σε ένα Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στις Φοινικούδες για καλό σκοπό
Την Κυριακή πάμε σε ένα Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στις Φοινικούδες για καλό σκοπό

Την Κυριακή πάμε σε ένα Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στις Φοινικούδες για καλό σκοπό

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας Αμμοχώστου διοργανώνει και φέτος μια φαντασμαγορική εκδήλωση χριστουγεννιάτικης μαγείας, γεμάτη παιχνίδια, παιδικές δημιουργίες, μπόλικο τραγούδι, χορό, φαγητό και πάνω από όλα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας Αμμοχώστου, μέσα στο πλαίσιο της ενημερωτικής του δράσης αλλά και της οικονομικής ενίσχυσης του, διοργανώνει και φέτος το 30ο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11:00π.μ. – 5:00μ.μ στη Λεωφόρο Αθηνών, στην Κεντρική Εξέδρα στις Φοινικούδες.

Στο παζαράκι θα παρουσιαστεί πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Σχολής Χορού «Πέρκαλλος»,Time Institute, Dance from the heart, L.P.H Dance, Dance with Maria, τη χορωδία του PASCAL Primary School Larnaka, το νηπιαγωγείο «Γέλα Χαμογέλα», τη σχολή χορού «Let’s Dance Fitness & Dance Studio», τη χορωδία του «The Art of Music by Ασπασία Μενελάου», τον Χορευτικό Όμιλο «Άχνα» του Κέντρου Νέων Άχνας, Όμιλος Ακορντεόν Κύπρου μαζι με τη «Μουσική Σχολή Λάρνακας», την σχολή χορού «Αθανασία», και την χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες»

Στην εκδήλωση θα υπάρχει επίσης φαγητό (σουβλάκια, σάντουιτς, pizza), θα πωλούνται γλυκά και εδέσματα που προσφέρονται από εθελοντές, λουκουμάδες και κρέπες, εκλεκτοί καφέδες, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά. Όπως πάντα, θα υπάρχει δυνατότητα για φωτογράφιση με τον Άη Βασίλη και θα πωλούνται βιβλία και κατασκευές από δημοτικά σχολεία της πόλης. Τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν Face painting αλλά και να παίξουν σε διάφορα παιχνίδια, με τη συμμέτοχη των εθελοντών της κοινοτικής αστυνομίας.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Λάρνακας – Αμμοχώστου για να ενισχύσουν τις δράσεις και τα προγράμματά του.

Με την συμμετοχή όλων, ζωντανεύουμε την ελπίδα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Send this to a friend