Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τα 10 χριστουγεννιάτικα παζαράκια και οι αγορές που δεν πρέπει να χάσεις
Τα 10 χριστουγεννιάτικα παζαράκια και οι αγορές που δεν πρέπει να χάσεις

Τα 10 χριστουγεννιάτικα παζαράκια και οι αγορές που δεν πρέπει να χάσεις

Μπορεί τα Χριστούγεννα να απέχουν ακόμη 25 μέρες περίπου, όμως ήδη προγραμματίστηκαν Χριστουγεννιάτικα bazzar για τις επόμενες μέρες από διάφορους διοργανωτές. Τι θα βρείτε σε αυτά; Γευστικά γλυκίσματα φτιαγμένα με μεράκι, χειροποίητες κατασκευές με άρωμα… γιορτών, αλλά και πολλά διακοσμητικά αντικείμενα ή αξεσουάρ. Και αγοράζοντάς τα ενισχύετε το έργο των διοργανωτών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα παζάρια που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

Γερμανική Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά 
Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει και φέτος την Γερμανική Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 από τις 1 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Φέτος η εκδήλωση μεταφέρεται στο Δημοτικό Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, στην Νικηφόρου Φωκά 40, 1016, δίπλα στην Πύλη Αμμοχώστου.  Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές όπως Lebkuchen και Stollen, τα οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση κατευθείαν από τη Γερμανία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.
>> Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, 13.00-20.00.

Traditional Christmas Market 2019
Μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Κύπρου θα στηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μεταξύ 17:00-22:30 στην Πύλα.  Άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσεις την επερχόμενη εορταστική περίοδο παρά να περιπλανηθείς γύρω από τα 100 του πάγκους, αγοράζοντας όμορφα χειροποίητα δώρα; Είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε δώρα και δστολίδια, καθώς και να δοκιμάσετε μερικά νόστιμα φαγητά, με ένα φλιτζάνι ζεστό glühwein (ζεστό κρασί), ενώ ακούτε Χριστουγεννιάτικες νότες.
Η είσοδος είναι € 1 ανά ενήλικα, τα παιδιά συνοδεύονται δωρεάν.
>> Σάββατο 30 Νοεμβρίου, Πύλα, επ. Λάρνακας.

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση
Κοπιάστε σε μια Μοναδική Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Χειροποίητων κατασκευών στην Λεμεσό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Παλαιού Λιμανιού. Οι εκθέτες εκεί θα παρουσιάσουν τα χειροποίητά τους είδη που περιλαμβάνουν χειροποίητα κοσμήματα, χάρτινα κοσμήματα με τεχνική οριγκάμι με βερνίκι, χειροποίητες τσάντες, χειροποίητες στολές για μικρούς σουπερήρωες, ρουχισμό, είδη σπιτιού, περιποίησης προσώπου και σώματος.
>> Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός, 12.00. Πληρ. 96589077.

Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι
Το Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του Eléa Golf Club (που βρίσκεται στον παλιό δρόμο Αεροδρομίου – Γεροσκήπου) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Περισσότεροι από 50 μικροπωλητές θα εκθέτουν και θα πουλάνε τόσο χειροποίητα όσο και εισαγόμενα ποιοτικά προϊόντα. Κεριά, Βιβλία, Χριστουγεννιάτικες Κάρτες, Κοσμήματα, Γλυκά, Κέικ, Κεραμικά και μια μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα Δώρα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Θα υπάρξει ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας , που θα φιλοξενήσει τον Jason Collins από το Rock FM και θα περιλαμβάνει την Mellanie Ballard με την B S#arp Choir, την Celia Stavri, την Melissa Williams, την Kaela Santosh, όπως και επίδειξη μόδας από το «The Clothing Lounge». Σνακ και ποτά θα είναι διαθέσιμα, ενώ θα υπάρχει φιλανθρωπική τόμπολα για λογαριασμό του The Friends Hospice.
>> Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, Eléa Golf Club, Πάφος, 10.00-16.00.

Φιλανθρωπικό παζαράκι “A very Merry Charity Party”
Στις 9 του Δεκέμβρη, το Moondog’s Bar and Grill διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το φιλανθρωπικό παζαράκι “A very Merry Charity Party”! Φίλοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα πωλούν γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά πολλά άλλα… όλα για καλό σκοπό! Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 17:00, στις 18:00 την εμφάνισή του θα κάνει ο Μάγος Stavros Sophocleous [Steve Magic] (κόστος παράστασης €3), ενώ στις 19:30 θα υπάρχει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΣΥΝ ΠΛΗΝ. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των ειδών που θα διατεθούν και οι καθαρές εισπράξεις του Moondog’s εκείνης της βραδιάς, καθώς και όλα τα έσοδα από την παιδική παράσταση θα δοθούν με πολλή αγάπη στον ΠΣΣΓΠ – Μοναδικα Χαμογελα. Ένα Χριστουγεννιάτικο απόγευμα προσφοράς και αγάπης.
>> Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, Moondog’s Bar and Grill, Λευκωσία, 17.00.

6ο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι
Μετά από πέντε εορταστικά και επιτυχημένα Χριστουγεννιάτικα παζαράκια, γεμάτα από κόσμο όλων των ηλικιών, το Τεχνόπολις 20 για ακόμη μια χρονιά σας προσκαλεί στο 6ο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι του, το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Το Τεχνόπολις 20 θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες, δημιουργούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και εθελοντικούς οργανισμούς, που θα βρίσκονται εκεί με τις δημιουργίες και θα εκθέματά τους, ιδανικά για τα χριστουγεννιάτικά σας δώρα και όχι μόνο. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές όπως κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, τσάντες, εσάρπες, βιβλία, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και πολλά άλλα. Απολαύστε επίσης τον καφέ και το γλυκό σας στον όμορφο χώρο και κήπο του Τεχνόπολις 20 σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Παράλληλα θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους.
>> Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 10.00-17.00. Για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στο 70002420 ή στο [email protected].

Once Upon a Christmas Time Bazaar
Η Αποθήκη 79 σε προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι ‘Once Upon a Christmas Time Bazaar’ στην Αποθήκη 79 στις 7 (11:00 – 19:00) & 8 Δεκεμβρίου 2019 (11:00 – 17:00) στη Λάρνακα. Είναι μια ευκαιρία για τους τοπικούς και τους γύρω εικαστικούς και εκθέτες να πουλούν και να εκθέτουν τα μοναδικά και χειροποίητα τους πράγματα. Είσοδος: Δωρεάν για όλους, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν Coffee shop και Κάστανα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Εργαστήριο με χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τα παιδιά με την Art Studio- Christiana Sofokli (Σάββατο:12:00-14:00 & 16:00-18:00 & Κυριακή: 12:00-14:00), Face Painting / Μπαλονοκατασκευές (Σάββατο 12:00-14:00 & 16:00-18:00, Κυριακή: 12:00-14:00). Φωτογραφηθείτε με το Baby shark από το fantasticeshop.com το Σάββατο: 12:00 -12:30). Τέλος μουσική από τον DJ Andre το Σάββατο 11:00 – 14:00 & 16:00 – 18:00.
>>  Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, Αποθήκη 79, Λάρνακα.

The Christmas Fair
Το Τhe Christmas Fair (Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι) που διοργανώνεται την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο St. Raphael από τις 10.00-20.00 θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών, ενώ ταυτόχρονα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου, να πάρεις δώρα για φίλους και την οικογένεια και να περάσεις ευχάριστα. Εκεί λοιπόν θα συγκεντρωθούν διάφοροι δημιουργοί, οι οποίοι θα σου παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Προϊόντα τέχνης, χειροτεχνίες, φυσικά προϊόντα, σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, από όλα θα έχει. Ακόμα και παιδική γωνιά με εργαστήρια και δωρεάν ψυχαγωγία για τα παιδιά. Είσοδος €2 (παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν). Όλα το έσοδα θα στηρίξουν άπορες οικογένειες στη Λεμεσό κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
>> Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, Ξενοδοχείο St. Raphael, Λεμεσός, 10.00-20.00.

Christmas market στο χωριό
Στο Agrovino Wine Bar, το υπέροχο wine bar που φιλοξενεί η Λόφου, κυρίαρχο στοιχείο είναι η πέτρα και το ξύλο, συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα και την αυθεντικότητα. Εδώ λοιπόν όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη θα στηθεί έξω από τον χώρο του Agrovino ένα Christmas market, όπου θα σερβίρεται ζεστό κρασί, σούπες και άλλα προϊόντα που θα φτιάξουν κάτοικοι του χωριού.
Το Christmas Market θα λειτουργεί και στις 25, 26, 30, 31 Δεκ και 1η Ιαν.
(25470002) Οδός Σταυρού, Λόφου, επ. Λεμεσού.

Πηγή: CheckIn

Send this to a friend