Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αραδίππου: Παλαίμαχοι Ερμή και Ομόνοιας έστειλαν μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς (pics)
Αραδίππου: Παλαίμαχοι Ερμή και Ομόνοιας έστειλαν μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς (pics)

Αραδίππου: Παλαίμαχοι Ερμή και Ομόνοιας έστειλαν μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς (pics)

Στην παρουσία του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, και του Δημάρχου Αραδίππου, Ευάγγελου Ευαγγελίδη, διεξήχθη στην Αραδίππου το πρωί της Κυριακής (01/12) ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων ανάμεσα σε Ερμή και Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Αραδίππου: Φιλικός αγώνας παλαιμάχων με ανθρωπιά (pics & vids)

Αραδίππου: Με φόντο την… φιλανθρωπία

Αραδίππου: Την Κυριακή (01/12) ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων Ερμή-Ομόνοιας

Μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου, ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα καθαρά έσοδα να καταλήγουν στο ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» του οποίου προϊσταται ο παλαίμαχος αρχισκόρερ Πανίκος Ξιούρουππας. Οι διοργανωτές παρέδωσαν στο ίδρυμα ποσό ύψους 4.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τιμήθηκαν μεταθανάτια οι ιδρυτές των δύο σωματείων, ενώ έλαμψαν διά της παρουσίας τους τα μικρά κορίτσια της σχολής χορού της Εμιλίας Σαλούτα.

Οι περίπου 850 φίλοι των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και να ακούσουν την περιγραφή του γνωστού αθλητικογράφου της Λάρνακας, Παντελή Μιχαηλά, μαζί με ζωντανές δηλώσεις ιστορικών μορφών των δύο ομάδων.

Την ίδια ώρα, ο νυν πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μαζί με τον νυν πρόεδρο της Ομόνοιας, Δημήτρη Μακρή και τον τέως πρόεδρο, Γιώργο Χατζηματθαίου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ξανά θέματα που αφορούν την επιβίωση και την πορεία των δύο ομάδων γευματίζοντας μαζί.

Άπαντες συμφώνησαν ξανά ότι πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές και ότι η Αραδίππου αξίζει να έχει τα επόμενα χρόνια μια νέα, κοινή και δυνατή ομάδα Α’ Κατηγορίας που να παίζει σε ένα νέο και αναβαθμισμένο γήπεδο. Δήλωσαν, τέλος, ότι εάν και εφόσον τα δεδομένα στο άμεσο μέλλον το επιτρέψουν, η προσπάθεια για την ενοποίηση θα ενταθεί.

Για την ιστορία ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1 χάρη σε γκολ των Αδάμου και Κωνσταντίνου.

Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης:

Αγώνας παλαιμάχων Ομόνοιας – Ερμή Αραδίππου.Όμορφες στιγμές. Ξυπνούν ωραίες αναμνήσεις. ⚽️⚽️⚽️

Geplaatst door Ευάγγελος Ευαγγελίδης op Zondag 1 december 2019

Πηγή: balla.com.cy

Send this to a friend