Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ατόμων της νύχτας εστιάζει η Αστυνομία τις έρευνές της αναφορικά με τα κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας κατά του Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρος, 38 χρόνων, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρνακα. Το παραλίγο θύμα είναι πρόσωπο γνωστό στις αρχές ασφαλείας, αφού έχει απασχολήσει παλαιότερα την Αστυνομία.

Ο 38χρονος, φαίνεται πως είχε ανοικτούς λογαριασμούς με κάποια πρόσωπα και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφουν τις έρευνές τους οι ανακριτές του ΤΑΕ προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση, παρόλο που στο παρών στάδιο δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο δράστης της δολοφονικής απόπειρας παραμένει άφαντος.

Εναντίον του 38χρονου ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών. Πέντε σφαίρες τον έπληξαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και συγκεκριμένα στο λαιμό, στο πηγούνι, στο γόνατο, στο στήθος και στον δεξιό βραχίονα. Ευτυχώς για την ζωή του, οι βολίδες δεν τον έπληξαν σε ζωτικά όργανα.

Η Αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει ακόμη τον τύπο του όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης. Πιθανόν να πρόκειται για πιστόλι ή περίστροφο. Στη σκηνή της απόπειρας εντοπίστηκαν περισσότεροι από πέντε κάλυκες, οι οποίοι παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Το παραλίγο θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας και φρουρείται από την Αστυνομία. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

 

Το Τμήμα Δημιουργικής Γραφής του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας θα πραγματοποιήσει εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες αύριο Σάββατο, στις 10 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι. Θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής σε όσους θα λάβουν μέρος.

Ο Δήμος Λάρνακας την Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα στην Πλατεία Ευρώπης θα πραγματοποιήσει την Τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων και της Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Αντρέα Βύρα.

 

Στην Αραδίππου την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι θα ανοίξει τις πύλες και η λεωφόρος των ευχών, ενώ στις 4.00 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν οργανωμένα σύνολα και σχήματα της πόλης, Στις 5.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

 

Και στην Αθηένου η λεωφόρος των ευχών θα ανοίξει τις πόρτες της την Κυριακή στις 3.00 μ. μ. με πλούσιες δράσεις. Στις 6.00 μ. μ., θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση.

 

Και τέλος την Κυριακή στην Αραδίππου η Επιτροπή Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου διοργανώνει στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων των δύο ιστορικών σωματείων, Ερμή Αραδίππου και Ομόνοιας Αραδίππου. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής», για άτομα με ειδικές ικανότητες.

 

 

Send this to a friend