Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τα PUBLIC για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Τα PUBLIC για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Τα PUBLIC για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Τα Public στηρίζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  τον  Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία των πρώτων δύο διοργανώσεων.

Με τη συμμετοχή τους τα Public αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται στην καρδιά της ψυχαγωγικής και αθλητικής δραστηριότητας, ενώ προβάλουν το δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Τα PUBLIC, εδώ και δώδεκα χρόνια, αποτελούν την πρώτη επιλογή για τον κύπριο καταναλωτή που αναζητά ποικιλία, ποιότητα και υψηλή τεχνολογία. Τα καταστήματα Public προσφέρουν μοναδική αγοραστική εμπειρία και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, ενώ δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να δοκιμάσουν live την μεγάλη γκάμα προϊόντων, πλήθος επώνυμων παιχνιδιών και τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων στην Κύπρο.

Τα καταστήματα Public μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Στη Λάρνακα, βρίσκονται στη Λεωφόρο Βύρωνος 23 & Γαλιλαίου, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της πόλης του Ζήνωνα.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Κώστας Ντάλτας, ανέφερε: «Δηλώνουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού και για φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας τα Public. Μία εταιρεία που μας στηρίζει από την πρώτη μέρα και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης».

Από την πλευρά του ο κ. Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Director & Entertainment Commercial Manager των Public στην Κύπρο, σημείωσε: “Τα Public θα λάβουν μέρος στη σημαντικότερη αθλητική και   ψυχαγωγική διοργάνωση της Λάρνακας. Θα είμαστε εκεί, με τους εργαζόμενους, τους φίλους και τους πελάτες μας να περάσουμε ωραία και να συμβάλουμε στην ανάδειξη της πόλης. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες”.

Στα Public ο καθένας μπορεί να βρει όλα τα wearables που χρειάζεται ένας δρομέας για να καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδρομή. Η μεγάλη ποικιλία περιλαμβάνει smartwatches και activity trackers για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, οι δρομείς στα Public μπορούν να βρουν βιβλία με χρήσιμες διατροφικές και προπονητικές συμβουλές για τακτικές και μυστικά που θα χρησιμεύσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων. Οι διαδρομές ποικίλλουν και καλύπτουν κάθε ηλικία, καθώς επίσης και όλες τις αντοχές και αποστάσεις. Η πρώτη και βασική διαδρομή αποτελεί αυτή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ.). Ακολουθούν οι διαδρομές του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χλμ, των 5 χλμ-εταιρικός, των 5 χλμ-ατομικός και 1 χλμ McDonald’sTM Kids Race 1km και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας  έχει πιστοποιηθεί από την  AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του. Αποτελεί την πρώτη πράσινη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο και αυτό τον καθιστά τον 1ο  πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου.

 

Βραβεύσεις

Το 2018, έχει βραβευθεί με Χρυσό Βραβείο στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2018, στην κατηγορία Ατομικά Αθλήματα και με Χάλκινο στην κατηγορία Running and live well, ενώ το 2019 έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Tourism Awards 2019, στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και Χάλκινο στην κατηγορία Sports & Adventure.

Στα ελληνικά Sports Marketing Awards 2019, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει κερδίσει συνολικά οκτώ  βραβεία, δυο χρυσά στις κατηγορίες Ατομικά Αθλήματα και  Kids/Youth/Grassroots, πέντε αργυρά στις κατηγορίες Αθλητικός Τουρισμός, Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού/Μαζικού Αθλητισμού/Ακαδημίες, Running & Living Well,  Mobile Fan Experience και  ένα χάλκινο  στην Κατηγορία CSR. Τέλος, στα πρώτα βραβεία διαφήμισης Carob Awards 2019, η ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας έχει κερδίσει Χάλκινο στην κατηγορία Website Design.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας: http://larnakamarathon.com/

 

 

 

 

Send this to a friend