Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Στο εδώλιο ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια
Στο εδώλιο ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια

Στο εδώλιο ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια

Στις 19 Νοεμβρίου 2019 ορίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η εκδίκαση της υπόθεσης αναφορικά με τον 43χρονο Θ.Γ., οδηγό νταλίκας, ο οποίος οδηγούσε… με τα πόδια το όχημά του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και παράλληλα μετέδιδε το «κατόρθωμά» ζωντανά στο facebook. Επειδή τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο επαγγελματίας οδηγός διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοφίνου, η υπόθεση καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος κατάγεται από τη Λεμεσό και την υπόθεση διερεύνησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 43χρονος Θ.Γ. θα κληθεί στις 19 Νοεμβρίου ν’ απαντήσει εάν παραδέχεται ή όχι σε αριθμό κατηγοριών, οι πλείστες από τις οποίες αφορούν αλόγιστη κι επικίνδυνη οδήγηση, ενώ θα κατηγορηθεί και για το γεγονός ότι το όχημά του δεν είχε ασφαλιστική κάλυψη. Θα κατηγορηθεί, επίσης, για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια, αδικήματα που επισύρουν μέχρι και ποινή φυλάκισης ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο 1000 ευρώ ή και τις δύο ποινές μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οδηγούσε με τα πόδια επειδή πονούσε τη μέση του… Στο μεταξύ, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε χθες σε 10 μέρες φυλάκιση και στέρηση άδειας οδηγού για δύο μήνες 39χρονο, από τα Λειβάδια, για υπόθεση υπέρβασης ορίου ταχύτητα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη να οδηγεί με 123 χιλιόμετρα την ώρα αντί 50 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend