Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πολυθεματική συνάντηση όλων των αρμόδιων φορέων για τον 14χρονο
Πολυθεματική συνάντηση όλων των αρμόδιων φορέων για τον 14χρονο

Πολυθεματική συνάντηση όλων των αρμόδιων φορέων για τον 14χρονο

Πολυθεματική συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα με την εμπλοκή όλων των Αρμόδιων Αρχών σχετικά με τον 14χρονο, ο οποίος στις 6 Νοεμβρίου 2018 σκότωσε την εννιάχρονη αδελφή του στη Λάρνακα. 
Το δικαστήριο δεν μπορούσε να ανανεώσει το διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας για περίοδο πέραν των 12 μηνών, παρόλο που οι αρμόδιοι ήθελαν να εξασφαλίσουν ανανέωση διατάγματος κράτησης για άλλους τρεις μήνες.
Όπως πληροφορείται το SigmaLive, η σύσκεψη με την εμπλοκή των υπηρεσιών των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας, Δικαιοσύνης και Παιδείας θα πραγματοποιηθεί στο Επαρχιακό Γραφείο Μέσης Παιδείας στη Λάρνακα.
Σκοπός της πολυθεματικής συνάντησης είναι η χάραξη πολιτικής ώστε ο 14χρονος να ενταχθεί πιο εύκολα στο κοινωνικό σύνολο.
Αναμένεται να υπάρξει συντονισμός όλων των αρμόδιων φορέων για το ποιες υπηρεσίες θα παρέχουν, ενώ αναμένεται και η ετοιμασία προγράμματος.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όσον αφορά στη μόρφωση του 14χρονου, σε αρχικό στάδιο μελετάται το ενδεχόμενο καθηγητής να διδάσκει μαθήματα στον ανήλικο στο σπίτι του.
Επιπλέον, αναμένεται ο 14χρονος να παρακολουθείται από ψυχολόγο δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend