Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Καταιγίδα που σημειώθηκε το απόγευμα στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ανάγκασε αεροσκάφος προερχόμενο από τα Σκόπια, να προχωρήσει σε εκτροπή και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου. Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί γύρω στις πέντε το απόγευμα, ωστόσο λόγω της καταιγίδας που επικρατούσε στη περιοχή, ο πιλότος ζήτησε και έκανε εκτροπή και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Πάφου. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, ωστόσο οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν αποβιβάστηκαν και λίγη ώρα αργότερα ανεφοδιάστηκε με καύσιμα, και προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Λάρνακα γύρω στις επτά το βράδυ.

 

Διακοπή ρεύματος λόγω πτώσης κεραυνών, είχαμε χθες σε πολλές περιοχές της επαρχίας Λάρνακας, λόγω της  κακοκαιρίας που πλήττει το νησί μας. Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν η Βάβλα, η Λάγεια, ο Κάτω Δρυς, τα Κάτω Λεύκαρα, η Καλαβασός, η Σκαρίνου, η Χοιροκοιτία και τα Πάνω Λεύκαρα.

 

Δρομείς απ’ όλα τα μέρη του πλανήτη θα γεμίσουν τους δρόμους της Λάρνακας στις 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 3ου Radisson Blu διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και πρώτου πράσινου μαραθωνίου της Κύπρου. Σε χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη η οργανωτική επιτροπή του μαραθωνίου παρέθεσε λεπτομέρειες για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, που θα περιλαμβάνει τον μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων, τον ημιμαραθώνιο στα 21χιλιόμετρα, τους αγώνες δέκα και πέντε χιλιομέτρων και τους αγώνες για μικρά παιδιά, που θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο μαραθώνιος είναι η διοργάνωση που φέρνει στη Λάρνακα τα περισσότερα άτομα από το εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τον περσινό μαραθώνιο έφθασαν στην πόλη μας περίπου δυόμισι χιλιάδες άτομα. Θεωρείται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στη Λάρνακα και μια από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο, αφού αναμένεται να λάβουν μέρος δρομείς από περίπου 75 χώρες. Στα πλαίσια του Μαραθωνίου θα αφιχθεί, στις 15 Νοεμβρίου, η φλόγα του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 

Ο Δήμος Λάρνακας διοργανώνει σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα, Gala Dinner, για ενίσχυση του Ιδρύματος «Άγιος Γεώργιος Χρίστακη Χασάπη» Παιδιά με Ειδικές Ικανότητες. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Τιμή εισόδου €25. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και υποστηρικτής είναι το Radisson Blu Hotel.

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γ. Μαυρίκιος, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λάρνακας και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, διοργανώνουν σήμερα στις 6.00 το απόγευμα, στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κιτίου, ενημερωτική διάλεξη με θέμα “Κάποιος σε χρειάζεται – Κάποιος σε περιμένει”.

Send this to a friend