Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «Εισαγόμενες νύμφες» για εικονικούς γάμους στη Λάρνακα
«Εισαγόμενες νύμφες» για εικονικούς γάμους στη Λάρνακα

«Εισαγόμενες νύμφες» για εικονικούς γάμους στη Λάρνακα

Κύκλωμα που μετέφερε στην Κύπρο «εισαγόμενες νύμφες» για σκοπούς τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων με αλλοδαπούς πιστεύει ότι εξάρθρωσε το ΤΑΕ Λάρνακας μετά τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, τριών ανδρών και μια γυναίκας.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε λίγα λεπτά προτού αρχίσει στο Δημαρχείο Αραδίππου η τέλεση του πολιτικού γάμου… Οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας 41, 26 και 22 ετών. Οι δύο κατάγονται από την Ινδία και ο τρίτος, που ήταν και ο υποψήφιος γαμπρός, από τη Νιγηρία. Η υποψήφια νύμφη, ηλικίας 23 χρόνων, από τη Ρουμανία, ταξίδεψε ειδικά για τον σκοπό αυτό στην Κύπρο και με την τέλεση του εικονικού γάμου θα λάμβανε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Στόχος των μελών του κυκλώματος ήταν ο νεαρός Νιγηριανός να τελέσει πολιτικό γάμο, ώστε ως σύζυγος ευρωπαίας πολίτη να μπορεί να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Κύπρο. Τα σχέδιά τους, όμως, τα χάλασε η Αστυνομία λίγο προτού ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για περίοδο πέντε ημερών. Ανακρινόμενη, η 23χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι αφίχθηκε στην Κύπρο με σκοπό να παντρευτεί έναντι χρηματικής αμοιβής. Δεν είναι η πρώτη φορά που εικονικοί γάμοι τελούνται στο Δημαρχείο Αραδίππου και απασχολούν την Αστυνομία.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend