Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: Σάλο προκάλεσε άνδρας στην Κύπρο που κλείδωσε σκύλο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλο προκάλεσε άνδρας στην Κύπρο που κλείδωσε σκύλο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του

ΒΙΝΤΕΟ: Σάλο προκάλεσε άνδρας στην Κύπρο που κλείδωσε σκύλο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του

Οργή προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφει άντρα ο οποίος βάζει με τη βία σκύλο στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος του, το κλείνει και εν συνεχεία μπαίνει και ο ίδιος στο όχημα του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό που προκαλεί θυμό, συνέβη σε περιοχή της Λεμεσού.

Το βίντεο στάλθηκε και στο Κόμμα για τα Ζώα το οποίο ενημέρωσε για το συμβάν την Αστυνομία που διερευνά την υπόθεση με σκοπό τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Πριν από λίγα λεπτά το Κόμμα για τα Ζώα έκανε νέα ενημέρωση για το περιστατικό και ανακοίνωσε τα εξής: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΈΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σχετικά με την περίπτωση αυτή το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου από την πρώτη στιγμή ενέργησε τάχιστα και έδωσε όλα τα στοιχεία στο αρχηγείο αστυνομίας για να εξετάσουν και να ερευνήσουν την υπόθεση αυτή με όλη την σοβαρότητα που της αρμόζει.

Μέχρι αυτή την στιγμή η αστυνομία μας ενημερώνει ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Επίσης η αστυνομία εξετάζουν το σχετικό δημοσίευμα του Sigmalive δηλαδή τις δηλώσεις του δικηγόρου του πολίτη που έβαζε τον σκύλο μέσα στο πορτ παγκάζ και τους διάφορους ισχυρισμούς του πελάτη του, δηλαδή ότι βρήκε το σκύλο στην Φασούλα (επαρχία Λεμεσού), ότι τον μετέφερε στο κτηνίατρο, ότι ο σκύλος έφερε μικροτσίπ και ότι βρέθηκε ο ιδιοκτήτης και τον έχει ήδη παραλάβει.

Όλα αυτά εξετάζονται από την αστυνομία και όταν υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα η αστυνομία θα ενημερώσει και εμας αλλά και τους πολίτες.»

ΕνημέρωσηΣχετικά με το βίντεο το οποίο στάλθηκε στο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου και δείχνει πολίτη να βάζει σκύλο μέσα στο…

Geplaatst door Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου – Animal Party Cyprus – APC op Zaterdag 21 september 2019

Send this to a friend