Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα-Ανεβαίνει ελαφρώς ο υδράργυρος
Αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα-Ανεβαίνει ελαφρώς ο υδράργυρος

Αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα-Ανεβαίνει ελαφρώς ο υδράργυρος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, οι οποίες ενδέχεται μετά το μεσημέρι να δώσουν στα ορεινά μεμονωμένη βροχή.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά μέτριοι και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Το απόγευμα, στα δυτικά και βόρεια παράλια, θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι ταραγμένη αλλά το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 29 στα δυτικά και
βόρεια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 τα δυτικά και βόρεια, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Το τριήμερο η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή στα παράλια, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο στο εσωτερικό και στα ορεινά θα υπάρξει μια μικρή άνοδο.

Send this to a friend