Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάριο Digital Marketing (Social Media) στην Λάρνακα – Επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ
Σεμινάριο Digital Marketing (Social Media) στην Λάρνακα – Επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ

Σεμινάριο Digital Marketing (Social Media) στην Λάρνακα – Επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ

Σεμινάριο Digital Marketing (Social Media) – Επιχορηγημένο από την ΑΝΑΑΔ

 

Η σημασία των Social Media στην Σύγχρονη Επιχείρηση

Η παγκοσμιοποίηση της αγοράς που ζούμε έντονα τα τελευταία χρόνια, σε συνάρτηση με το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα σημαντικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις. Οι προκλήσεις αυτές αγγίζουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης κυρίως όμως τις στρατηγικές προώθησης και διαχείρισης των πελατειακών σχέσεων. Σε αυτό το νέο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον, οι επιχειρήσεις καλούνται να λειτουργήσουν με τρόπο που να διασφαλίζει την επιβίωση αλλά και την ανάπτυξη τους. Σε ένα μεγάλο βαθμό οι Κυπριακές επιχειρήσεις αδυνατούν να ενσωματώσουν στρατηγικές και τακτικές κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να απομονώνονται από τις αγορές τους σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για κάθε επιχείρηση που θέλει να προσελκύει συνεχώς νέους πελάτες είναι η επιτυχημένη προβολή της. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι προβολής, πολύ συχνά όμως, το κόστος προβολής είναι μεγάλο κυρίως για μια μικρομεσαία ή οικογενειακή επιχείρηση. Το κόστος μιας διαφημιστικής καμπάνιας, π.χ. μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων, είναι απαγορευτικό για τις επιχειρήσεις που κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα ή εκείνες που διαθέτουν περιορισμένο κεφάλαιο / budget διαφήμισης.

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, αυτό θα ήταν ένα αξεπέραστο πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις. Η μεγάλη εξάπλωση των κοινωνικών δικτύων είναι μια ευκαιρία που δίνει την δυνατότητα στον κάθε επιχειρηματία / επιχείρηση να προσεγγίσει νέους και υφιστάμενους πελάτες με μικρό κόστος αλλά και στοχευόμενα μέσω από την προβολή της στα Social Media.Αυτό καταδεικνύετε και από πρόσφατες έρευνες που τονίζουν ότι τα κοινωνικά δίκτυα να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να φτάσουν στο καταναλωτικό κοινό που τους ενδιαφέρει (target group) άμεσα και με μηδενικό ή πολύ μικρό κόστος, μέσω των social media.

Το Social Media Marketing είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο υπέρ της επιχειρηματικότητας που ήρθε για να μείνει. Ωστόσο, η χρήση του πρέπει να είναι εξειδικευμένη και διαφορετική ανάλογα με την φύση της εκάστοτε επιχείρησης. Για αυτό και ο κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας ανεξαρτήτως τομέα πρέπει να αποκτήσει σημαντικές γνώσεις ούτος ώστε να γνωρίζει την σωστή χρήση των Κοινωνικών δικτύων και τους τρόπους που πραγματικά θα ενισχύσουν την εικόνα της εταιρείας του.

Πληροφορίες Σεμιναρίου :

Πότε :

Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 8:30-16:30

Που : Time Private Institute Larnaka

Κόστος :

300 ευρώ + ΦΠΑ

Επιχορήγηση ΑνΑΔ 238 ευρώ

Τελικό ποσό συμμετοχής : 62 ευρώ πλέον ΦΠΑ (Επί αρχικού ποσού)

Για μη δικαιούχους ΑνΑΔ θα γίνεται έκπτωση 25 %

Εκπαιδευτής :

Αντώνης Πουπάζης

Ο Αντώνης Πουπάζης είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ με εξειδίκευση σε θέματα Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Πελατοκεντρικότητας. Είναι απόφοιτος του Birmingham City University και έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Κοινωνικών Δικτύων για ανάπτυξη πωλήσεων προσφέροντας τις υπηρεσίες σε αρκετούς Οργανισμούς.

Συμμετοχές :

Για συμμετοχές επικοινωνήστε στο 24 400767

https://www.facebook.com/DnATrainingSolution/

Διοργανωτές :

DNA Training Solutions

Larnakaonline

Send this to a friend