Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ποιες θέσεις ανοίγουν στη Δημόσια Υπηρεσία
Ποιες θέσεις ανοίγουν στη Δημόσια Υπηρεσία

Ποιες θέσεις ανοίγουν στη Δημόσια Υπηρεσία

Δύο δήμοι, Στροβόλου, Λατσιών, αναζητούν προσωπικό, ενώ την ίδια ώρα ανοίγουν αρκετές θέσεις εργασίας στον κυβερνητικό τομέα, όπως στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στο Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων και στη Βουλή.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Στροβόλου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας κενής μόνιμης θέσης Βιβλιοθηκονόμου (θέση πρώτου διορισμού). Θα είναι υπεύθυνος για τη διεύθυνση, την οργάνωση, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και γενικά για την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Επίσης για την επιλογή, αξιολόγηση προσφορών, αγορά και την παραλαβή βιβλίων, εφημερίδων, περιοδικών και άλλου οπτικοακουστικού υλικού. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα Γραφεία του Δήμου έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή όχι αργότερα από τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Θέση δημοτικού ταμία αναζητεί ο Δήμος Λατσιών. Η θέση είναι πρώτου διορισμού. Θα είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για την οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία και αποτελεσματική λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, την προετοιμασία προσχεδίου των προϋπολογισμών και την έγκαιρη υποβολή τους στον δημοτικό γραμματέα. Οι υποψήφιοι για τη θέση δημοτικού ταμία θα παρακαθήσουν σε γραπτή και προφορική εξέταση με ποσοστό βαρύτητας κριτηρίων 50% στη γραπτή εξέταση και 50% στην προφορική εξέταση. Η γραπτή εξέταση θα περιλαμβάνει τεστ διοικητικής ικανότητας, ειδικό θέμα (στα αντικείμενα του περί Δήμων Νόμου 111/85 (όπως έχει τροποποιηθεί) και εξειδικευμένα θέματα που αφορούν το Σχέδιο Υπηρεσίας.
Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο στο οποίο να αναγράφεται ευκρινώς η θέση για την οποία γίνεται αίτηση και να παραδοθούν στον Δήμο Λατσιών, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν στον Δήμο Λατσιών μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11/10/2019. Γίνονται δεκτές αιτήσεις για πλήρωση της θέσης τροχονόμου στον Δήμο Λατσιών. Η θέση είναι πρώτου διορισμού.
Θα εφαρμόζει τον νόμο και τους κανονισμούς σε θέματα τροχαίας, θα εκτελεί περιπολίες σύμφωνα με σχετικές οδηγίες και θα καταχωρεί όλες τις καταγγελίες σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς. Λόγω της ειδικής φύσης των καθηκόντων της θέσης, οι ώρες υπηρεσίας των τροχονόμων δεν είναι οι συνηθισμένες για τη Δημοτική Υπηρεσία και μπορεί να εργάζονται με ειδικό ωράριο ή να κληθούν σε υπηρεσία οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου, το σύνολο όμως των ωρών εργασίας δεν θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας την εβδομάδα. Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 11 Οκτωβρίου.
Επίσης το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης προϊστάμενου Τεχνικών Υπηρεσιών (θέση πρώτου διορισμού). Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για τρεις κενές μόνιμες θέσεις γραμματέα Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, για τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Επίσης υπάρχουν δύο κενές μόνιμες θέσεις λειτουργού Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, για το Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων.
Η θέση είναι πρώτου διορισμού και αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, έχουν ανοίξει πέντε κενές μόνιμες θέσεις ακόλουθου, Εξωτερικές Υπηρεσίες. Η θέση είναι πρώτου διορισμού και αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 4 Οκτωβρίου. Αιτήσεις γίνονται για τέσσερις κενές μόνιμες θέσεις λειτουργού Τύπου και Πληροφοριών, στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Η θέση είναι πρώτου διορισμού. Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για επτά κενές θέσεις διασωστών–πληρώματος ασθενοφόρων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Η κατανομή των θέσεων θα γίνει ανάλογα με τις ανάγκες του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών.

Send this to a friend