Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Το πιο τρυφερό viral – «Αγάπη είναι» αυτά τα δυο μικρά παιδιά που τρέχουν να αγκαλιαστούν στη μέση του δρόμου
Το πιο τρυφερό viral – «Αγάπη είναι» αυτά τα δυο μικρά παιδιά που τρέχουν να αγκαλιαστούν στη μέση του δρόμου

Το πιο τρυφερό viral – «Αγάπη είναι» αυτά τα δυο μικρά παιδιά που τρέχουν να αγκαλιαστούν στη μέση του δρόμου

Το βίντεο από δυο μικρά αγόρια που τρέχουν το ένα προς το μέρος του άλλου για να αγκαλιαστούν έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.   Ο Maxwell και ο Finnegan είναι «αχώριστοι» και «συνένοχοι στο έγκλημα», όπως εξηγεί ο πατέρας του ενός, ο οποίος και μοιράστηκε το βίντεο στα social media.

Ο Michael Cisneros κοινοποίησε το βίντεο με την στιγμή της συνάντησης των δυο παιδιών, που είναι ηλικίας 2 ετών, όταν βρέθηκαν χωρίς να το περιμένουν σε ένα δρόμο κοντά στα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη.   «Είναι τόσο όμορφο. Finnegan + Maxwell= κολλητοί!!! Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι», έγραψε ο ίδιος στο βίντεο.

Ο Cisneros είπε στην Huffington Post πως οι δυο μικροί φίλοι είναι πάντα «σούπερ ενθουσιασμένοι όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον, ακόμη κι έχουν χωριστεί για μόλις μια δυο μέρες».

Όπως εξήγησε, τα δυο αγόρια παρόλο που γνωρίζονται μόλις ένα χρόνο, μοιράζονται τα πάντα, «φαγητό, παιχνίδια, ρούχα, τα πάντα».   «Όταν είναι χωριστά, πάντα ρωτάνε ο ένας για τον άλλον. Πηγαίνουν μαζί σε ένα μάθημα μουσικής και λατρεύουν να χορεύουν, είναι και οι δυο τους εξαιρετικοί χορευτές», προσθέτει ο Michael Cisneros.

 

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Send this to a friend