Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιδιοκτήτρια εταιρεία: Αναρχία και παρανομία στον θαλάσσιο χώρο του «Ζηνοβία»
Ιδιοκτήτρια εταιρεία: Αναρχία και παρανομία στον θαλάσσιο χώρο του «Ζηνοβία»

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: Αναρχία και παρανομία στον θαλάσσιο χώρο του «Ζηνοβία»

Αναρχία και παρανομία επικρατούν στον θαλάσσιο χώρο του «Ζηνοβία», υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ναυαγίου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε καμία ανάμιξη με το σημερινό ατύχημα Βρετανίδας που έκανε καταδύσεις.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η εταιρεία A.A.K LARNACA-AYIA NAPA SEA CRUISES LTD, ιδιοκτήτριας εταιρείας του Ναυαγίου «Ζηνοβία» «ξεκαθαρίζει δημόσια την θέση της ότι ουδεμία ανάμιξη και/ή εμπλοκή έχει με το ατυχές συμβάν/καταδυτικό ατύχημα το οποίο σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου  στο χώρο του ναυαγίου «Ζηνοβία» στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λάρνακας».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως «το ατύχημα ήταν δυστυχώς αναμενόμενο, λόγω της αναρχίας και της παρανομίας που επικρατεί στον θαλάσσιο χώρο του ναυαγίου».

Προστίθεται ότι το θέμα αυτό «η ιδιοκτήτρια εταιρεία επανειλημμένα έθεσε εις γνώση των αρμοδίων Τμημάτων, προφορικώς και γραπτώς, επικαλούμενη την συνδρομή τους στην αποκατάσταση της έννομης τάξης στον χώρο του ναυαγίου, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα μέχρι σήμερα».

Υπενθυμίζουμέ ότι χθες γύρω στις 10.30π.μ. η 27χρονη Αγγλίδα συμμετείχε μαζί με τον σύζυγό της που είναι γιατρός σ’ εκπαιδευτική κατάδυση κοντά στο ναυάγιο Ζηνοβία, με την συμμετοχή επιβλέπουσας εκπαιδεύτριας καταδύσεων. Σε κάποια στιγμή, όμως, η νεαρή δύτρια φαίνεται να πανικοβλήθηκε, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της και η εκπαιδεύτρια να προσπαθήσουν να την ανασύρουν στην επιφάνεια της θάλασσας. Φαίνεται, όμως, ότι όταν ανασύρθηκε η νεαρή εισρόφησε νερό. Ο σύζυγος και η εκπαιδεύτρια της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες με οξυγονοθεραπεία, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας, που μετέφερε την Βρετανίδα στην ξηρά και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω περίθαλψη. Ευτυχώς η κοπέλα έχει ανανήψει και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend