Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δύο γυναίκες από τη Ρωσία και το Καζαγκστάν συνελήφθησαν από το ΟΠΕ Λάρνακας, σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου στη Λάρνακα, για υποθέσεις αποζείν από κέρδη πορνείας. Η πληροφορία έφθασε «στ’ αυτιά» του ΟΠΕ Λάρνακας μετά από διάστημα δυο περίπου μηνών παρακολούθησης. Χθες ακολούθησε έφοδος στο διαμέρισμα και σύλληψη των δύο γυναικών, οι οποίες είναι ηλικίας 33 και 35 χρόνων. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων. Από περαιτέρω ελέγχους διαπιστώθηκε ότι και οι δύο ύποπτες βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο. Χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου και προφυλακίστηκαν για δύο μέρες.

 

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει και φέτος στην 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην Κύπρο σε λίγες μέρες από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ως Συντονιστικό Φορέα.

Η Αθηένου θα είναι για την περίοδο αυτή ένα «ενεργό αθλητικό χωριό», αφού έχουν προγραμματισθεί και θα πραγματοποιηθούν 14 αθλητικές δραστηριότητες, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ), τοπικούς αθλητικούς φορείς, σωματεία, σχολές χορού και πολιτιστικούς ομίλους, ιδιωτικά γυμναστήρια και άλλους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για ολόκληρη την εβδομάδα όλα τα προγράμματα του ΑΓΟ  θα είναι ανοικτά για όλους, μικρούς και μεγάλους, με δυνατότητα δοκιμής και συμμετοχής χωρίς καμία υποχρέωση. Αναμένεται αυξημένο το ενδιαφέρον για συμμετοχή τόσο από παιδιά δημοτικής και γυμνασιακής ηλικίας, όσο και από ενήλικες, αλλά και από άτομα τρίτης ηλικίας.

 

Send this to a friend