Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έστησαν πορνείο απέναντι από λύκειο… στη Λάρνακα
Έστησαν πορνείο απέναντι από λύκειο… στη Λάρνακα

Έστησαν πορνείο απέναντι από λύκειο… στη Λάρνακα

Διαμέρισμα – πορνείο έστειλε δύο κοπέλες από τη Ρωσία και το Καζακστάν σε πολυκατοικία επί της λεωφόρου Γρ. Αυξεντίου στο Λάρνακα, απέναντι από το λύκειο της πόλης, όπου επιδίδονται συστηματικά σε πρόνοια, αποδεκτοί πελάτες με τους οποίους έρχονταν σε συνουσία έναντι αμοιβής.

Η πληροφορία έφθασε «στα αυτιά» του ΟΠΕ Λάρνακας και στο πλαίσιο των ερευνών μέλους της δύναμης εντοπίστηκε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην υποενότητα «Αισθησιακή μασάζ & Υπηρεσίες Ενηλίκων +18», δύο αγγελίες από δύο διαφορετικές ξένες γυναίκες. Οι αναφερόμενες αγγελίες προσέφεραν «ερωτικό χαλαρωτικό μασάζ».

Τα τελευταία δύο μήνες μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν διακριτική παρακολούθηση της διαμερίσματος όπου διαμένουν οι γυναίκες και διαπιστώνουν την προσέλευση ανδρών στην πολυκατοικία, οι οποίες παρέμειναν εκεί για περίπου μισή ώρα.

. Ακολούθησε έρευνα του ΟΠΕ στο διαμέρισμα και την σύλληψη των δύο γυναικών, ηλικίας 33 και 35 χρόνων. Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αριθμός αποδείξεων αποστολής χρημάτων μέσω ιδιωτικής εταιρείας, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σεξουαλικά βοηθήματα και βιβλιάρια με σημειώσεις … Από περαιτέρω ελέγχους διαπιστώθηκε ότι και οι δύο υποψήφιοι βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο.

Χθες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και προφυλακίστηκαν για δύο μέρες. Την ερχόμενη Παρασκευή η υπόθεση τους αναμένεται να καταχωριστεί.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend