Home ΛΑΡΝΑΚΑ Από 23 – 30 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού
Από 23 – 30 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Από 23 – 30 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετέχουν για 5η συνεχή χρονιά την ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη μεταξύ 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κι εθνικός συντονιστικός φορέας της είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν «Be Active», οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν που τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης, αλλά και να πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω βδομάδας θα διοργανώσουν 17 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού. Εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις πέραν των 4000 δημοτών.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Αθλητισμού περιλαμβάνει 17 δράσεις, όπως άσκηση στον εργασιακό χώρο, αθλήματα και ημερίδα παραλίας, Τουρνουά Beach Tennis και Beach Volley, σκοποβολή για όλους στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, πινγκ πονγκ, πιλάτες κ.α.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

 

Send this to a friend