Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ με τον Ανδρέα και την Έλενα
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  με τον Ανδρέα και την Έλενα

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ με τον Ανδρέα και την Έλενα

Ο Ανδρέας Βενιζέλου και η Ελενα Νίκου, ενα νεαρό ζευγάρι από την πόλη μας με ιδιαίτερη αγάπη για το θέατρο, ιδρυτές της Θεατρικής Ομάδας “Βενιζελος”, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο θεατρικών εργαστηρίων. Με τη δική τους αλλιώτικη, πιο χαλαρή και ανθρώπινη προσέγγιση, θα δώσουν την ευκαιρία σε παιδιά από 3 ετών μέχρι και ενήλικες όλων των ηλικιών, να γνωρίζουν και να αγαπήσουν την τέχνη του Θεάτρου. Τα μαθήματα αρχίζουν στις 17/09/2019 στο θέατρο της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας και στις 19/09/2019 στο “The afternoon project kids club” επίσης στη Λάρνακα.

Η θεατρική ομάδα “Βενιζέλος” , εδρεύει στη πόλη μας τα τελευταία 7 χρόνια, παρουσιάζοντας διάφορες θεατρικές παραστάσεις, συμμετέχοντας σε παιδικά φεστιβάλ, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, παραστάσεις δικής τους παραγωγής και πρωτοβουλίας, με μεγάλη απήχηση και επιτυχία στο παιδικό κοινό και όχι μόνο, προσφέροντας άφθονο γέλιο, αλλά και βαθύτερα νοήματα τις καθημερινής ζωής στο κοινό τους.

Αν είσαι και εσύ ένας λάτρεις της Θεατρικής τέχνης τότε μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας τους!!! Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77 77 08 73 Ανδρέας Βενιζέλος – Θεατρολόγος/ σκηνοθέτης, Έλενα Νίκου εκπαιδευτικός –σεναριογράφος.

Send this to a friend