Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Εικοσιεπτάχρονη Αγγλίδα που συμμετείχε μαζί με τον σύζυγό της που είναι γιατρός σ’ εκπαιδευτική κατάδυση κοντά στο ναυάγιο Ζηνοβία, με την συμμετοχή επιβλέπουσας εκπαιδεύτριας καταδύσεων χθες το πρωί, κάτω από συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία ανάδυσης. Αμέσως την ανέσυραν στην επιφάνεια της θάλασσας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες τόσο από την εκπαιδεύτρια, όσο και από το σύζυγο της.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας, που μετέφερε την Βρετανίδα στην ξηρά και από εκεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για περαιτέρω περίθαλψη. Ευτυχώς η κοπέλα έχει ανανήψει και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της.

 

Με στόχο να μετατραπεί η Λάρνακα σε μια πόλη με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι με επίκεντρο το αυτοκίνητο, αρχίζει σε λίγες μέρες η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019.

Στα πλαίσια της φετινής Εβδομάδας Κινητικότητας, το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Λάρνακας, σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό OXYGONO και τη στήριξη του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνουν ανοικτό δημόσιο διάλογο.

Βασικός στόχος του διαλόγου θα είναι να ακουστούν οι προτάσεις και οι ιδέες των πολιτών καθώς και οι προβληματισμοί τους, αναφορικά με τα θέματα διακίνησης εντός της πόλης της Λάρνακας.

 

Και τέλος ο Δήμος Λευκάρων συνδιοργανώνει με την Αστυνομία Κύπρου, συγκέντρωση, για εκπαίδευση και αξιολόγηση της λειτουργίας του θεσμού: “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”, σήμερα Τετάρτη στις 7:00 το βράδυ στο οίκημα του Κέντρου Νεότητας (Μαρικκού) στα Λεύκαρα.

Το πρόγραμμα αποτελεί την στρατηγική πρόληψης και μείωσης της εγκληματικότητας και αύξησης του επιπέδου ασφάλειας, σε Δήμους και Κοινότητες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιώργου Σαββίδη.

 

 

Send this to a friend