Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕΝΤΡΑ στο κυπριακό πρωτάθλημα με αμέτρητες επιλογές στους αγώνες από την Stoiximan!
ΣΕΝΤΡΑ στο κυπριακό πρωτάθλημα με αμέτρητες επιλογές στους αγώνες από την Stoiximan!

ΣΕΝΤΡΑ στο κυπριακό πρωτάθλημα με αμέτρητες επιλογές στους αγώνες από την Stoiximan!

 

Το κυπριακό πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφο στις 19:00 και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητες ειδικές επιλογές και μακροχρόνια στοιχήματα για το πρωτάθλημα που ξεκινά!

Επιπλέον, η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Συγκεκριμένα, ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με απόδοση 1.90, ο Απόλλωνας δίνει απόδοση 3.50 και η ΑΕΚ Λάρνακας δίνει απόδοση 8.00 για να βγει πρωταθλήτρια. Η Ανόρθωση δίνει απόδοση 12.00, η ΑΕΛ δίνει 15.00 και η Ομόνοια 15.00.

Στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, ο Berat Sadik δίνει απόδοση 3.50 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ μαζί με τα πλέι οφ, ο Τρισκόφσκι δίνει απόδοση 3.75 και τρίτο φαβορί είναι ο Thierry Alain Florian Taulemesse με απόδοση 4.50. Μπορείτε να ποντάρετε στο αν θα είναι πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας για φέτος ο Ματ Ντάρμπισιρ με απόδοση 1.70, ενώ το ενδεχόμενο να είναι πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ ο Roman Bezjak δίνει απόδοση 2.15.

Όσο για τις τελευταίες θέσεις, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει απόδοση 1.01 για να μην τερματίσει στους πρώτους 6, η Πάφος δίνει 1.04 και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός εξάδας η Ομόνοια δίνει απόδοση 3.50. Η παραμονή στην πρώτη κατηγορία κρίνεται ανάμεσα σε τρεις ομάδες κυρίως, καθώς η πιθανότητα να τερματίσει στις τελευταίες δύο θέσεις ο Εθνικός Άχνας δίνει απόδοση 1.30, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει 1.40, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δίνει 1.60, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς δίνει 12.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όλες οι μακροχρόνιες αγορές για το κυπριακό πρωτάθλημα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

 

Send this to a friend