Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το εργαστήρι ζωγραφικής Andry Christofidi- art lab προωθεί την Τέχνη στην πόλη μας
Το εργαστήρι ζωγραφικής Andry Christofidi- art lab προωθεί την Τέχνη στην πόλη μας

Το εργαστήρι ζωγραφικής Andry Christofidi- art lab προωθεί την Τέχνη στην πόλη μας

Το εργαστήρι ζωγραφικής Andry Christofidi- art lab  λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, προωθώντας την Τέχνη στην Πόλη μας! Η Άντρη Χριστοφίδη πτυχιούχος ζωγράφος και περιβαλλοντικός καλλιτέχνης, διευθύνει στο χώρο διδάσκοντας ζωγραφική για όλες τις ηλικίες, ελεύθερο σχέδιο και την προετοιμασία  εφήβων για εισδοχή σε ανώτατες σχολές.

Δημιούργησε το οικολογικό εργαστήρι «Έχω μια ιδέα», όπου μέσα από αυτοσχέδιες θεματικές ενότητες, διδάσκει πώς η τέχνη είναι «πολυ-εργαλείο» και άριστα τα παιδιά καλλιεργούν την δημιουργική τους σκέψη, τις κινητικές τους δεξιότητες, αλλά  πρωτίστως την περιβαλλοντική τους συνείδηση!

Ναι, αγαπάμε το φυσικό μας περιβάλλον, τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Εργαζόμαστε εναλλακτικά, περνώντας μέσα από τη θεωρία της τέχνης και  γνωρίζοντας πολλές σημαντικές τεχνικές , ενεργοποιούμε την διάθεση των παιδιών για να φτιάξουν και να δημιουργήσουν , να αυτοσχεδιάσουν, να ανακαλύψουν!

Το εργαστήρι λειτουργεί:

  • για παιδιά 2-4 ετών με την παρέα γονέων (διάρκεια 1 ώρα) υλικά παραχωρεί το εργαστήρι!
  • για παιδιά 5-12 ετών (διάρκεια 2 ώρες ή 1μιση ώρα) υλικά παραχωρεί το εργαστήρι!
  • για έφηβους (ελεύθερο σχέδιο,  ετοιμασία πορτοφολιού,  ετοιμασία για εξετάσεις  A LEVEL Art and Design)
  • ζωγραφική για ενήλικες

Χώρος διεξαγωγής  Andry Christofidi – art lab (Περιοχή Λιμάνι  Λάρνακας, πλησίον Lidl)

Πληροφορίες και κόστος συμμετοχής:  99658745 Άντρη Χριστοφίδη

www.intheartlab.com

https://www.facebook.com/andrychristofidiartlab/

https://www.instagram.com/andrychristofidi/

 

Η Άντρη Xριστοφίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα.  Απόφοιτος της  Ακαδημίας Καλών Τεχνών Ρώμης και με  μεταπτυχιακές σπουδές στο Manchester Metropolitan University στην Αγγλία, όπου παρακολούθησε το MA Art As Environment.

Της έχει δοθεί η ευκαιρία μέσω του πανεπιστημίου να συμμετέχει στη οργάνωση δημόσιων ‘ART Projects’, σε συνεργασία με ‘Elevate’ East Lancashire Housing Market Renewal pathfinders και σε συνεργασία με τον κεντρικό σταθμό τρένων της πόλης GMPTE.

Ζει και εργάζεται  στη Λάρνακα διατηρώντας το προσωπικό της εργαστήρι.  Διδάσκει ζωγραφική και Περιβαλλοντικές Τέχνες σε παιδιά και μεγάλους! Ως  Ζωγράφος και Περιβαλλοντικός Καλλιτέχνης, έχει πραγματοποιήσει μια ατομική έκθεση ζωγραφικής και τρεις ατομικές οικολογικού κοσμήματος στην Κύπρο, επίσης έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο, Ιταλία και Αγγλία.

Send this to a friend