Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 Ακόμα ένα συμβόλαιο στο πλαίσιο της Β΄ φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, τερματίζεται με απόφαση του Συμβουλίου Αποχοτεύσεων Λάρνακας. Μετά το C12, που τερματίστηκε τον περασμένο χειμώνα μετά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στις περιοχές Χρυσοπολίτισσας – Μητρόπολης εξαιτίας των πολλών αρχαίων, τερματίζεται και το συμβόλαιο C21, το οποίο καλύπτει την περιοχή Βεργίνας, γύρω από το νέο ΓΣΖ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το (ΣΑΛ) έχει ήδη αποφασίσει να τερματίσει το συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον εργολάβο, καθότι έχουν παρατηρηθεί σοβαρές καθυστερήσεις στην εκτέλεση των έργων.

Οι εργασίες για το εν λόγω συμβόλαιο ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν θα έπρεπε να ολοκληρωθούν σε 12 μήνες, δηλαδή σε τρεις μήνες από σήμερα. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται είναι πολύ μεγάλες και θεωρείται αδύνατο πλέον να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Ως εκ τούτου, το ΣΑΛ προχωρεί στον τερματισμό του συμβολαίου με τον εργολάβο και πρόθεσή του είναι να επαναπροκηρύξει τον διαγωνισμό για την υπό αναφορά περιοχή άμεσα, με στόχο οι εργασίες να επαναρχίσουν με νέο εργολάβο μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το συμβόλαιο προνοεί εγκατάσταση αγωγών λυμάτων σε μια έκταση περίπου 12 χιλιομέτρων. Τη δεδομένη στιγμή οι εργασίες παραμένουν ημιτελείς

 

Ο Δήμος Λάρνακας με πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, οργανώνει  την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 5.30μ.μ., στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας εκδήλωση – ομιλία με θέμα τις σχέσεις στην οικογένεια και την αρμονική συμβίωση του ζευγαριού,  με τη διακεκριμένη Ψυχολόγο και Οικογενειακή Σύμβουλο κ. Τένιας Μακρή και τον ηθοποιό και τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Πετράκη. Χορηγός φιλοξενίας Lebay Beach Hotel. Είσοδος ελεύθερη.

 

Ο Σύνδεσμος Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας ΣΥ.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με το Θέατρο ΣΚΑΛΑ, διοργανώνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα; 7.30 μ.μ.  στο Θέατρο Σκάλα στη Λάρνακα, την φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για τις εξαρτήσεις με τίτλο “Ένα Καπέλο Γεμάτο Βροχή”.

 

Πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στις 9.00 μ.μ. στο Παττιχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο η συναυλία «Μουσική Συνάντηση Κύπρος-Ισραήλ» με την Στέλλα Γεωργιάδου και τον Shlomi Saranga.

Η συναυλία αυτή, συνδιοργανώνεται  από το Δήμο Λάρνακα και την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο, μέσα στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας και κοινής υλοποίησης δράσεων που αφορούν τους τομείς της εκπαίδευσης, κοινωνίας, οικονομίας, εργοδότησης, τουρισμού, καθώς και τις σχέσεις συνεργασίας Ευρώπης και Ισραήλ. Είσοδος ελεύθερη.

Send this to a friend